Imazhi i grafikut të marrëdhënieve të Emoji për ☄️(Versioni gjithëpërfshirës i algoritmit)

Grafiku i marrëdhënieve (versioni gjithëpërfshirës) i emoji ☄️, burimet e të dhënave të algoritmit janë kryesisht nga emojiall, twitter, etj.Ka 22 emoji të lidhura ngushtë me emoji ☄️, dhe tre të parët janë 🔵,🔴,🙏, që do të thotë se përdoruesve u pëlqen t'i përdorin ato së bashku ose t'i përdorin në të njëjtën mënyrë.

☄️ (kometë) Grafiku i marrëdhënieve - emojiall.com

Ky është Grafiku i Marrëdhënieve Emoji i ☄️ , i cili është rezultat i përpunimit të tekstit përmes një algoritmi rigoroz. Mund të analizojë ngjashmërinë midis dy emoji-ve të ndryshëm në kuptim dhe përdorim, në mënyrë që përdoruesit të kuptojnë më mirë përdorimin e emoji-ve. Për më shumë detaje, ju lutemi shikoni: Grafiku i marrëdhënieve me Emoji
Ky përfundim vjen nga analiza e gjuhës dhe mësimi i makinerive të një kampioni publik prej 812 milionë cicërimash që përmbajnë emoji, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. E drejta e autorit©EmojiTë gjitha. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni

Mbrapa:☄️kometë

☄️ Grafiku i marrëdhënieve

EmojiRenditja
☄️ 1
🔵 2
🔴 3
🙏 4
🏀 5
👾 6
💫 7
🌎 8
🌏 9
🌍 10
🌊 11
⚠️ 12
🥵 13
💄 14
15
❗️ 16
17
🌞 18
💧 19
🧭 20
🏄 21
🏊 22

Imazhi i grafikut të marrëdhënieve të Emoji për ☄️(Versioni i Algoritmit AI)

Grafiku i marrëdhënieve të emoji ☄️, burimi kryesor i të dhënave të algoritmit është nga twitter.Ka 23 emoji të lidhura ngushtë me emoji ☄️, dhe tre të parët janë 🛰,🪐,🔭, që do të thotë se përdoruesve u pëlqen t'i përdorin ato së bashku ose t'i përdorin në të njëjtën mënyrë.

☄️ (comet) Relation Chart - emojiall.com

Ky është Grafiku i Marrëdhënieve Emoji i ☄️ , i cili është rezultat i përpunimit të tekstit përmes një algoritmi rigoroz. Mund të analizojë ngjashmërinë midis dy emoji-ve të ndryshëm në kuptim dhe përdorim, në mënyrë që përdoruesit të kuptojnë më mirë përdorimin e emoji-ve. Për më shumë detaje, ju lutemi shikoni: Grafiku i marrëdhënieve me Emoji
Ky përfundim vjen nga analiza e gjuhës dhe mësimi i makinerive të një kampioni publik prej 812 milionë cicërimash që përmbajnë emoji, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. E drejta e autorit©EmojiTë gjitha. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni

Grafiku aktual i marrëdhënieve të algoritmit të AI të emoji ☄️ bazohet në të dhënat Anglisht sepse nuk ka të dhëna të mjaftueshme Shqip të disponueshme.

Mbrapa:☄️kometë

☄️ Grafiku i marrëdhënieve

Emoji
  • Ato emoji kuptimi dhe përdorimi i të cilëve janë të ngjashëm me atë të ☄️ në Twitter. Ato përdoren shpesh edhe së bashku me ☄️.
Renditja Forca e Marrëdhënies
  • Tregon ngjashmërinë midis emoji-ve të mëposhtëm dhe ☄️ në kuptim dhe përdorim, sa më e lartë të jetë vlera, aq më e lartë është ngjashmëria.
1

100

🛰 2

43

🪐 3

40

🔭 4

34

🌠 5

31

👩‍🚀 6

27

👨‍🚀 7

23

🌕 8

18

🌔 9

13

🛸 10

11

🚀 11

10

🌖 12

10

☪︎ 13

9

👽 14

8

🌌 15

7

🖖 16

6

♍️ 17

5

🦕 18

4

19

3

🌒 20

3

🌑 21

1

🖐️ 22

1

🐉 23

1