Imazhi i grafikut të marrëdhënieve të Emoji për ☘️(Versioni gjithëpërfshirës i algoritmit)

Grafiku i marrëdhënieve (versioni gjithëpërfshirës) i emoji ☘️, burimet e të dhënave të algoritmit janë kryesisht nga emojiall, twitter, etj.Ka 22 emoji të lidhura ngushtë me emoji ☘️, dhe tre të parët janë 🍀,🇮🇪,🍂, që do të thotë se përdoruesve u pëlqen t'i përdorin ato së bashku ose t'i përdorin në të njëjtën mënyrë.

☘️ (tërfil) Grafiku i marrëdhënieve - emojiall.com

Ky është Grafiku i Marrëdhënieve Emoji i ☘️ , i cili është rezultat i përpunimit të tekstit përmes një algoritmi rigoroz. Mund të analizojë ngjashmërinë midis dy emoji-ve të ndryshëm në kuptim dhe përdorim, në mënyrë që përdoruesit të kuptojnë më mirë përdorimin e emoji-ve. Për më shumë detaje, ju lutemi shikoni: Grafiku i marrëdhënieve me Emoji
Ky përfundim vjen nga analiza e gjuhës dhe mësimi i makinerive të një kampioni publik prej 812 milionë cicërimash që përmbajnë emoji, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. E drejta e autorit©EmojiTë gjitha. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni

Mbrapa:☘️tërfil

☘️ Grafiku i marrëdhënieve

EmojiRenditja
☘️ 1
🍀 2
🇮🇪 3
🍂 4
🍃 5
🍁 6
🧿 7
🥔 8
🌈 9
🌵 10
🥠 11
🥃 12
🧝 13
🏑 14
🟫 15
👯 16
💃 17
👂 18
🧚‍♀ 19
🎀 20
🎵 21
🍬 22

Imazhi i grafikut të marrëdhënieve të Emoji për ☘️(Versioni i Algoritmit AI)

Grafiku i marrëdhënieve të emoji ☘️, burimi kryesor i të dhënave të algoritmit është nga twitter.Ka 23 emoji të lidhura ngushtë me emoji ☘️, dhe tre të parët janë 🇮🇪,🍀,➰, që do të thotë se përdoruesve u pëlqen t'i përdorin ato së bashku ose t'i përdorin në të njëjtën mënyrë.

☘️ (shamrock) Relation Chart - emojiall.com

Ky është Grafiku i Marrëdhënieve Emoji i ☘️ , i cili është rezultat i përpunimit të tekstit përmes një algoritmi rigoroz. Mund të analizojë ngjashmërinë midis dy emoji-ve të ndryshëm në kuptim dhe përdorim, në mënyrë që përdoruesit të kuptojnë më mirë përdorimin e emoji-ve. Për më shumë detaje, ju lutemi shikoni: Grafiku i marrëdhënieve me Emoji
Ky përfundim vjen nga analiza e gjuhës dhe mësimi i makinerive të një kampioni publik prej 812 milionë cicërimash që përmbajnë emoji, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. E drejta e autorit©EmojiTë gjitha. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni

Grafiku aktual i marrëdhënieve të algoritmit të AI të emoji ☘️ bazohet në të dhënat Anglisht sepse nuk ka të dhëna të mjaftueshme Shqip të disponueshme.

Mbrapa:☘️tërfil

☘️ Grafiku i marrëdhënieve

Emoji
  • Ato emoji kuptimi dhe përdorimi i të cilëve janë të ngjashëm me atë të ☘️ në Twitter. Ato përdoren shpesh edhe së bashku me ☘️.
Renditja Forca e Marrëdhënies
  • Tregon ngjashmërinë midis emoji-ve të mëposhtëm dhe ☘️ në kuptim dhe përdorim, sa më e lartë të jetë vlera, aq më e lartë është ngjashmëria.
1

100

🇮🇪 2

28

🍀 3

18

4

7

5

6

🦆 6

5

🏙 7

5

🇲🇹 8

4

🏴 9

3

👒 10

3

👸 11

2

🔃 12

2

🏉 13

2

14

2

🏴󠁧󠁢󠁳󠁣󠁴󠁿 15

2

😸 16

2

🎙️ 17

2

💅🏻 18

1

📹 19

1

20

1

©️ 21

1

22

1

🃏 23

1