Imazhi i grafikut të marrëdhënieve të Emoji për ☠️(Versioni gjithëpërfshirës i algoritmit)

Grafiku i marrëdhënieve (versioni gjithëpërfshirës) i emoji ☠️, burimet e të dhënave të algoritmit janë kryesisht nga emojiall, twitter, etj.Ka 22 emoji të lidhura ngushtë me emoji ☠️, dhe tre të parët janë 🦴,💀,⚠️, që do të thotë se përdoruesve u pëlqen t'i përdorin ato së bashku ose t'i përdorin në të njëjtën mënyrë.

☠️ (kafkë me kocka të kryqëzuara) Grafiku i marrëdhënieve - emojiall.com

Ky është Grafiku i Marrëdhënieve Emoji i ☠️ , i cili është rezultat i përpunimit të tekstit përmes një algoritmi rigoroz. Mund të analizojë ngjashmërinë midis dy emoji-ve të ndryshëm në kuptim dhe përdorim, në mënyrë që përdoruesit të kuptojnë më mirë përdorimin e emoji-ve. Për më shumë detaje, ju lutemi shikoni: Grafiku i marrëdhënieve me Emoji
Ky përfundim vjen nga analiza e gjuhës dhe mësimi i makinerive të një kampioni publik prej 812 milionë cicërimash që përmbajnë emoji, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. E drejta e autorit©EmojiTë gjitha. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni

Mbrapa:☠️kafkë me kocka të kryqëzuara

☠️ Grafiku i marrëdhënieve

EmojiRenditja
☠️ 1
🦴 2
💀 3
⚠️ 4
💧 5
🍺 6
🖤 7
👰 8
💢 9
10
🍖 11
🎃 12
13
👽 14
🦇 15
🍬 16
🍫 17
💐 18
19
🍗 20
🥓 21
🌯 22

Imazhi i grafikut të marrëdhënieve të Emoji për ☠️(Versioni i Algoritmit AI)

Grafiku i marrëdhënieve të emoji ☠️, burimi kryesor i të dhënave të algoritmit është nga twitter.Ka 23 emoji të lidhura ngushtë me emoji ☠️, dhe tre të parët janë ⚰,🔪,😵, që do të thotë se përdoruesve u pëlqen t'i përdorin ato së bashku ose t'i përdorin në të njëjtën mënyrë.

☠️ (skull and crossbones) Relation Chart - emojiall.com

Ky është Grafiku i Marrëdhënieve Emoji i ☠️ , i cili është rezultat i përpunimit të tekstit përmes një algoritmi rigoroz. Mund të analizojë ngjashmërinë midis dy emoji-ve të ndryshëm në kuptim dhe përdorim, në mënyrë që përdoruesit të kuptojnë më mirë përdorimin e emoji-ve. Për më shumë detaje, ju lutemi shikoni: Grafiku i marrëdhënieve me Emoji
Ky përfundim vjen nga analiza e gjuhës dhe mësimi i makinerive të një kampioni publik prej 812 milionë cicërimash që përmbajnë emoji, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. E drejta e autorit©EmojiTë gjitha. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni

Grafiku aktual i marrëdhënieve të algoritmit të AI të emoji ☠️ bazohet në të dhënat Anglisht sepse nuk ka të dhëna të mjaftueshme Shqip të disponueshme.

Mbrapa:☠️kafkë me kocka të kryqëzuara

☠️ Grafiku i marrëdhënieve

Emoji
  • Ato emoji kuptimi dhe përdorimi i të cilëve janë të ngjashëm me atë të ☠️ në Twitter. Ato përdoren shpesh edhe së bashku me ☠️.
Renditja Forca e Marrëdhënies
  • Tregon ngjashmërinë midis emoji-ve të mëposhtëm dhe ☠️ në kuptim dhe përdorim, sa më e lartë të jetë vlera, aq më e lartë është ngjashmëria.
1

100

2

44

🔪 3

34

😵 4

24

🗡 5

17

🔫 6

16

🇲🇻 7

13

🏴‍☠ 8

10

😳 9

9

🇪🇷 10

8

🕊 11

4

😥 12

4

💔 13

4

😢 14

4

🎬 15

3

👐🏾 16

3

✴️ 17

3

🎦 18

2

😰 19

1

🤣 20

1

🧚🏼‍♀ 21

1

😡 22

1

🙋🏾 23

1