Imazhi i grafikut të marrëdhënieve të Emoji për (Versioni gjithëpërfshirës i algoritmit)

Grafiku i marrëdhënieve (versioni gjithëpërfshirës) i emoji ♞, burimet e të dhënave të algoritmit janë kryesisht nga emojiall, twitter, etj.Ka 22 emoji të lidhura ngushtë me emoji ♞, dhe tre të parët janë ♟️,🐴,🐎, që do të thotë se përdoruesve u pëlqen t'i përdorin ato së bashku ose t'i përdorin në të njëjtën mënyrë.

♞ (Kalorësi i zi i shahut) Grafiku i marrëdhënieve - emojiall.com

Ky është Grafiku i Marrëdhënieve Emoji i , i cili është rezultat i përpunimit të tekstit përmes një algoritmi rigoroz. Mund të analizojë ngjashmërinë midis dy emoji-ve të ndryshëm në kuptim dhe përdorim, në mënyrë që përdoruesit të kuptojnë më mirë përdorimin e emoji-ve. Për më shumë detaje, ju lutemi shikoni: Grafiku i marrëdhënieve me Emoji
Ky përfundim vjen nga analiza e gjuhës dhe mësimi i makinerive të një kampioni publik prej 812 milionë cicërimash që përmbajnë emoji, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. E drejta e autorit©EmojiTë gjitha. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni

Mbrapa:♞Kalorësi i zi i shahut

Grafiku i marrëdhënieve

EmojiRenditja
1
♟️ 2
🐴 3
🐎 4
🎠 5
🏇 6
🆚 7
8
9
🤔 10
🎮 11
🤕 12
🦄 13
🤠 14
🤒 15
😷 16
🏥 17
🐳 18
🍭 19
🎲 20
🆙 21
👾 22

Imazhi i grafikut të marrëdhënieve të Emoji për (Versioni i Algoritmit AI)

Grafiku i marrëdhënieve të emoji ♞, burimi kryesor i të dhënave të algoritmit është nga twitter.Ka 7 emoji të lidhura ngushtë me emoji ♞, dhe tre të parët janë ♚,♛,♕, që do të thotë se përdoruesve u pëlqen t'i përdorin ato së bashku ose t'i përdorin në të njëjtën mënyrë.

♞ (Black Chess Knight) Relation Chart - emojiall.com
Rajonet e gjuhëve të tjera
Metoda e shkarkimeve/Kopje Lidhje

Ky është Grafiku i Marrëdhënieve Emoji i , i cili është rezultat i përpunimit të tekstit përmes një algoritmi rigoroz. Mund të analizojë ngjashmërinë midis dy emoji-ve të ndryshëm në kuptim dhe përdorim, në mënyrë që përdoruesit të kuptojnë më mirë përdorimin e emoji-ve. Për më shumë detaje, ju lutemi shikoni: Grafiku i marrëdhënieve me Emoji
Ky përfundim vjen nga analiza e gjuhës dhe mësimi i makinerive të një kampioni publik prej 812 milionë cicërimash që përmbajnë emoji, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. E drejta e autorit©EmojiTë gjitha. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni

Grafiku aktual i marrëdhënieve të algoritmit të AI të emoji ♞ bazohet në të dhënat Anglisht sepse nuk ka të dhëna të mjaftueshme Shqip të disponueshme.

Mbrapa:♞Kalorësi i zi i shahut

Grafiku i marrëdhënieve

Emoji
  • Ato emoji kuptimi dhe përdorimi i të cilëve janë të ngjashëm me atë të ♞ në Twitter. Ato përdoren shpesh edhe së bashku me ♞.
Renditja Forca e Marrëdhënies
  • Tregon ngjashmërinë midis emoji-ve të mëposhtëm dhe ♞ në kuptim dhe përdorim, sa më e lartë të jetë vlera, aq më e lartë është ngjashmëria.
1

100

2

64

3

63

4

42

5

41

6

22

7

1