Imazhi i grafikut të marrëdhënieve të Emoji për ⛹🏻(Versioni gjithëpërfshirës i algoritmit)

Grafiku i marrëdhënieve (versioni gjithëpërfshirës) i emoji ⛹🏻, burimet e të dhënave të algoritmit janë kryesisht nga emojiall, twitter, etj.Ka 22 emoji të lidhura ngushtë me emoji ⛹🏻, dhe tre të parët janë ⛹,🧶,🎊, që do të thotë se përdoruesve u pëlqen t'i përdorin ato së bashku ose t'i përdorin në të njëjtën mënyrë.

⛹🏻 (njeri me top: nuancë lëkure e çelët) Grafiku i marrëdhënieve - emojiall.com

Ky është Grafiku i Marrëdhënieve Emoji i ⛹🏻 , i cili është rezultat i përpunimit të tekstit përmes një algoritmi rigoroz. Mund të analizojë ngjashmërinë midis dy emoji-ve të ndryshëm në kuptim dhe përdorim, në mënyrë që përdoruesit të kuptojnë më mirë përdorimin e emoji-ve. Për më shumë detaje, ju lutemi shikoni: Grafiku i marrëdhënieve me Emoji
Ky përfundim vjen nga analiza e gjuhës dhe mësimi i makinerive të një kampioni publik prej 812 milionë cicërimash që përmbajnë emoji, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. E drejta e autorit©EmojiTë gjitha. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni

Mbrapa:⛹🏻njeri me top: nuancë lëkure e çelët

⛹🏻 Grafiku i marrëdhënieve

EmojiRenditja
⛹🏻 1
2
🧶 3
🎊 4
🏏 5
🔮 6
🏑 7
🍙 8
🎾 9
⛹🏼 10
🏀 11
👔 12
✂️ 13
🧺 14
15
💼 16
🏬 17
💈 18
🧔 19
🇺🇸 20
🇨🇳 21
⛹‍♂ 22

Imazhi i grafikut të marrëdhënieve të Emoji për ⛹🏻(Versioni i Algoritmit AI)

Grafiku i marrëdhënieve të emoji ⛹🏻, burimi kryesor i të dhënave të algoritmit është nga twitter.Ka 10 emoji të lidhura ngushtë me emoji ⛹🏻, dhe tre të parët janë ⛹,⛹🏾‍♂,🏀, që do të thotë se përdoruesve u pëlqen t'i përdorin ato së bashku ose t'i përdorin në të njëjtën mënyrë.

⛹🏻 (person bouncing ball: light skin tone) Relation Chart - emojiall.com
Rajonet e gjuhëve të tjera
Metoda e shkarkimeve/Kopje Lidhje

Ky është Grafiku i Marrëdhënieve Emoji i ⛹🏻 , i cili është rezultat i përpunimit të tekstit përmes një algoritmi rigoroz. Mund të analizojë ngjashmërinë midis dy emoji-ve të ndryshëm në kuptim dhe përdorim, në mënyrë që përdoruesit të kuptojnë më mirë përdorimin e emoji-ve. Për më shumë detaje, ju lutemi shikoni: Grafiku i marrëdhënieve me Emoji
Ky përfundim vjen nga analiza e gjuhës dhe mësimi i makinerive të një kampioni publik prej 812 milionë cicërimash që përmbajnë emoji, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. E drejta e autorit©EmojiTë gjitha. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni

Grafiku aktual i marrëdhënieve të algoritmit të AI të emoji ⛹🏻 bazohet në të dhënat Anglisht sepse nuk ka të dhëna të mjaftueshme Shqip të disponueshme.

Mbrapa:⛹🏻njeri me top: nuancë lëkure e çelët

⛹🏻 Grafiku i marrëdhënieve

Emoji
  • Ato emoji kuptimi dhe përdorimi i të cilëve janë të ngjashëm me atë të ⛹🏻 në Twitter. Ato përdoren shpesh edhe së bashku me ⛹🏻.
Renditja Forca e Marrëdhënies
  • Tregon ngjashmërinë midis emoji-ve të mëposhtëm dhe ⛹🏻 në kuptim dhe përdorim, sa më e lartë të jetë vlera, aq më e lartë është ngjashmëria.
⛹🏻‍♂ 1

100

2

23

⛹🏾‍♂ 3

9

🏀 4

6

⛹🏾 5

6

🥎 6

3

🤾🏻 7

2

⛹️‍♀ 8

2

🏐 9

1

🏑 10

1