Imazhi i grafikut të marrëdhënieve të Emoji për ⛹🏻‍♂️(Versioni gjithëpërfshirës i algoritmit)

Grafiku i marrëdhënieve (versioni gjithëpërfshirës) i emoji ⛹🏻‍♂️, burimet e të dhënave të algoritmit janë kryesisht nga emojiall, twitter, etj.Ka 22 emoji të lidhura ngushtë me emoji ⛹🏻‍♂️, dhe tre të parët janë ⛹,♂,⛹‍♂️, që do të thotë se përdoruesve u pëlqen t'i përdorin ato së bashku ose t'i përdorin në të njëjtën mënyrë.

⛹🏻‍♂️ (burrë që luan me top: nuancë lëkure e çelët) Grafiku i marrëdhënieve - emojiall.com

Ky është Grafiku i Marrëdhënieve Emoji i ⛹🏻‍♂️ , i cili është rezultat i përpunimit të tekstit përmes një algoritmi rigoroz. Mund të analizojë ngjashmërinë midis dy emoji-ve të ndryshëm në kuptim dhe përdorim, në mënyrë që përdoruesit të kuptojnë më mirë përdorimin e emoji-ve. Për më shumë detaje, ju lutemi shikoni: Grafiku i marrëdhënieve me Emoji
Ky përfundim vjen nga analiza e gjuhës dhe mësimi i makinerive të një kampioni publik prej 812 milionë cicërimash që përmbajnë emoji, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. E drejta e autorit©EmojiTë gjitha. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni

Mbrapa:⛹🏻‍♂️burrë që luan me top: nuancë lëkure e çelët

⛹🏻‍♂️ Grafiku i marrëdhënieve

Imazhi i grafikut të marrëdhënieve të Emoji për ⛹🏻‍♂️(Versioni i Algoritmit AI)

Grafiku i marrëdhënieve të emoji ⛹🏻‍♂️, burimi kryesor i të dhënave të algoritmit është nga twitter.Ka 4 emoji të lidhura ngushtë me emoji ⛹🏻‍♂️, dhe tre të parët janë ⛹🏻,⛹,🏀, që do të thotë se përdoruesve u pëlqen t'i përdorin ato së bashku ose t'i përdorin në të njëjtën mënyrë.

⛹🏻‍♂️ (man bouncing ball: light skin tone) Relation Chart - emojiall.com
Rajonet e gjuhëve të tjera
Metoda e shkarkimeve/Kopje Lidhje

Ky është Grafiku i Marrëdhënieve Emoji i ⛹🏻‍♂️ , i cili është rezultat i përpunimit të tekstit përmes një algoritmi rigoroz. Mund të analizojë ngjashmërinë midis dy emoji-ve të ndryshëm në kuptim dhe përdorim, në mënyrë që përdoruesit të kuptojnë më mirë përdorimin e emoji-ve. Për më shumë detaje, ju lutemi shikoni: Grafiku i marrëdhënieve me Emoji
Ky përfundim vjen nga analiza e gjuhës dhe mësimi i makinerive të një kampioni publik prej 812 milionë cicërimash që përmbajnë emoji, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. E drejta e autorit©EmojiTë gjitha. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni

Grafiku aktual i marrëdhënieve të algoritmit të AI të emoji ⛹🏻‍♂️ bazohet në të dhënat Anglisht sepse nuk ka të dhëna të mjaftueshme Shqip të disponueshme.

Mbrapa:⛹🏻‍♂️burrë që luan me top: nuancë lëkure e çelët

⛹🏻‍♂️ Grafiku i marrëdhënieve

Emoji
  • Ato emoji kuptimi dhe përdorimi i të cilëve janë të ngjashëm me atë të ⛹🏻‍♂️ në Twitter. Ato përdoren shpesh edhe së bashku me ⛹🏻‍♂️.
Renditja Forca e Marrëdhënies
  • Tregon ngjashmërinë midis emoji-ve të mëposhtëm dhe ⛹🏻‍♂️ në kuptim dhe përdorim, sa më e lartë të jetë vlera, aq më e lartë është ngjashmëria.
⛹🏻‍♂ 1

100

⛹🏻 2

74

3

10

🏀 4

1