Imazhi i grafikut të marrëdhënieve të Emoji për ⛹🏾‍♂(Versioni gjithëpërfshirës i algoritmit)

Grafiku i marrëdhënieve (versioni gjithëpërfshirës) i emoji ⛹🏾‍♂, burimet e të dhënave të algoritmit janë kryesisht nga emojiall, twitter, etj.Ka 22 emoji të lidhura ngushtë me emoji ⛹🏾‍♂, dhe tre të parët janë ⛹,♂,⛹🏻‍♂, që do të thotë se përdoruesve u pëlqen t'i përdorin ato së bashku ose t'i përdorin në të njëjtën mënyrë.

⛹🏾‍♂ (burrë që luan me top: nuancë lëkure gjysmë e errët) Grafiku i marrëdhënieve - emojiall.com

Ky është Grafiku i Marrëdhënieve Emoji i ⛹🏾‍♂ , i cili është rezultat i përpunimit të tekstit përmes një algoritmi rigoroz. Mund të analizojë ngjashmërinë midis dy emoji-ve të ndryshëm në kuptim dhe përdorim, në mënyrë që përdoruesit të kuptojnë më mirë përdorimin e emoji-ve. Për më shumë detaje, ju lutemi shikoni: Grafiku i marrëdhënieve me Emoji
Ky përfundim vjen nga analiza e gjuhës dhe mësimi i makinerive të një kampioni publik prej 812 milionë cicërimash që përmbajnë emoji, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. E drejta e autorit©EmojiTë gjitha. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni

Mbrapa:⛹🏾‍♂burrë që luan me top: nuancë lëkure gjysmë e errët

⛹🏾‍♂ Grafiku i marrëdhënieve

EmojiRenditja
⛹🏾‍♂ 1
2
3
⛹🏻‍♂ 4
⛹‍♂️ 5
🏀 6
⛹‍♀ 7
🏉 8
🏐 9
🏃 10
💪 11
12
👨 13
👦 14
15
👩 16
👧 17
⚠️ 18
👴 19
20
🛢️ 21
👊 22

Imazhi i grafikut të marrëdhënieve të Emoji për ⛹🏾‍♂(Versioni i Algoritmit AI)

Grafiku i marrëdhënieve të emoji ⛹🏾‍♂, burimi kryesor i të dhënave të algoritmit është nga twitter.Ka 12 emoji të lidhura ngushtë me emoji ⛹🏾‍♂, dhe tre të parët janë ⛹🏾,⛹,🏀, që do të thotë se përdoruesve u pëlqen t'i përdorin ato së bashku ose t'i përdorin në të njëjtën mënyrë.

⛹🏾‍♂ (man bouncing ball: medium-dark skin tone) Relation Chart - emojiall.com
Rajonet e gjuhëve të tjera
Metoda e shkarkimeve/Kopje Lidhje

Ky është Grafiku i Marrëdhënieve Emoji i ⛹🏾‍♂ , i cili është rezultat i përpunimit të tekstit përmes një algoritmi rigoroz. Mund të analizojë ngjashmërinë midis dy emoji-ve të ndryshëm në kuptim dhe përdorim, në mënyrë që përdoruesit të kuptojnë më mirë përdorimin e emoji-ve. Për më shumë detaje, ju lutemi shikoni: Grafiku i marrëdhënieve me Emoji
Ky përfundim vjen nga analiza e gjuhës dhe mësimi i makinerive të një kampioni publik prej 812 milionë cicërimash që përmbajnë emoji, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. E drejta e autorit©EmojiTë gjitha. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni

Grafiku aktual i marrëdhënieve të algoritmit të AI të emoji ⛹🏾‍♂ bazohet në të dhënat Anglisht sepse nuk ka të dhëna të mjaftueshme Shqip të disponueshme.

Mbrapa:⛹🏾‍♂burrë që luan me top: nuancë lëkure gjysmë e errët

⛹🏾‍♂ Grafiku i marrëdhënieve

Emoji
  • Ato emoji kuptimi dhe përdorimi i të cilëve janë të ngjashëm me atë të ⛹🏾‍♂ në Twitter. Ato përdoren shpesh edhe së bashku me ⛹🏾‍♂.
Renditja Forca e Marrëdhënies
  • Tregon ngjashmërinë midis emoji-ve të mëposhtëm dhe ⛹🏾‍♂ në kuptim dhe përdorim, sa më e lartë të jetë vlera, aq më e lartë është ngjashmëria.
⛹🏾‍♂ 1

100

⛹🏾 2

82

3

18

🏀 4

7

⛹🏻 5

5

🏈 6

4

🏒 7

3

⛹🏽 8

2

⛹🏽‍♂️ 9

2

⛹️‍♂ 10

1

11

1

🐐 12

1