Imazhi i grafikut të marrëdhënieve të Emoji për ⛹🏿(Versioni gjithëpërfshirës i algoritmit)

Grafiku i marrëdhënieve (versioni gjithëpërfshirës) i emoji ⛹🏿, burimet e të dhënave të algoritmit janë kryesisht nga emojiall, twitter, etj.Ka 22 emoji të lidhura ngushtë me emoji ⛹🏿, dhe tre të parët janë ⛹,🧶,🎱, që do të thotë se përdoruesve u pëlqen t'i përdorin ato së bashku ose t'i përdorin në të njëjtën mënyrë.

⛹🏿 (njeri me top: nuancë lëkure e errët) Grafiku i marrëdhënieve - emojiall.com

Ky është Grafiku i Marrëdhënieve Emoji i ⛹🏿 , i cili është rezultat i përpunimit të tekstit përmes një algoritmi rigoroz. Mund të analizojë ngjashmërinë midis dy emoji-ve të ndryshëm në kuptim dhe përdorim, në mënyrë që përdoruesit të kuptojnë më mirë përdorimin e emoji-ve. Për më shumë detaje, ju lutemi shikoni: Grafiku i marrëdhënieve me Emoji
Ky përfundim vjen nga analiza e gjuhës dhe mësimi i makinerive të një kampioni publik prej 812 milionë cicërimash që përmbajnë emoji, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. E drejta e autorit©EmojiTë gjitha. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni

Mbrapa:⛹🏿njeri me top: nuancë lëkure e errët

⛹🏿 Grafiku i marrëdhënieve

EmojiRenditja
⛹🏿 1
2
🧶 3
🎱 4
🏏 5
🔮 6
🏑 7
🍙 8
🎾 9
⛹🏻 10
🏀 11
👔 12
✂️ 13
🧺 14
15
💼 16
🏬 17
💈 18
🧔 19
🇺🇸 20
🇨🇳 21
⛹‍♂ 22

Imazhi i grafikut të marrëdhënieve të Emoji për ⛹🏿(Versioni i Algoritmit AI)

Grafiku i marrëdhënieve të emoji ⛹🏿, burimi kryesor i të dhënave të algoritmit është nga twitter.Ka 2 emoji të lidhura ngushtë me emoji ⛹🏿, dhe tre të parët janë 🏀, që do të thotë se përdoruesve u pëlqen t'i përdorin ato së bashku ose t'i përdorin në të njëjtën mënyrë.

⛹🏿 (person bouncing ball: dark skin tone) Relation Chart - emojiall.com
Rajonet e gjuhëve të tjera
Metoda e shkarkimeve/Kopje Lidhje

Ky është Grafiku i Marrëdhënieve Emoji i ⛹🏿 , i cili është rezultat i përpunimit të tekstit përmes një algoritmi rigoroz. Mund të analizojë ngjashmërinë midis dy emoji-ve të ndryshëm në kuptim dhe përdorim, në mënyrë që përdoruesit të kuptojnë më mirë përdorimin e emoji-ve. Për më shumë detaje, ju lutemi shikoni: Grafiku i marrëdhënieve me Emoji
Ky përfundim vjen nga analiza e gjuhës dhe mësimi i makinerive të një kampioni publik prej 812 milionë cicërimash që përmbajnë emoji, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. E drejta e autorit©EmojiTë gjitha. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni

Grafiku aktual i marrëdhënieve të algoritmit të AI të emoji ⛹🏿 bazohet në të dhënat Anglisht sepse nuk ka të dhëna të mjaftueshme Shqip të disponueshme.

Mbrapa:⛹🏿njeri me top: nuancë lëkure e errët

⛹🏿 Grafiku i marrëdhënieve

Emoji
  • Ato emoji kuptimi dhe përdorimi i të cilëve janë të ngjashëm me atë të ⛹🏿 në Twitter. Ato përdoren shpesh edhe së bashku me ⛹🏿.
Renditja Forca e Marrëdhënies
  • Tregon ngjashmërinë midis emoji-ve të mëposhtëm dhe ⛹🏿 në kuptim dhe përdorim, sa më e lartë të jetë vlera, aq më e lartë është ngjashmëria.
1

100

🏀 2

1