Imazhi i grafikut të marrëdhënieve të Emoji për (Versioni gjithëpërfshirës i algoritmit)

Grafiku i marrëdhënieve (versioni gjithëpërfshirës) i emoji ✴, burimet e të dhënave të algoritmit janë kryesisht nga emojiall, twitter, etj.Ka 22 emoji të lidhura ngushtë me emoji ✴, dhe tre të parët janë ✨,✳️,🧭, që do të thotë se përdoruesve u pëlqen t'i përdorin ato së bashku ose t'i përdorin në të njëjtën mënyrë.

✴ (yll me tetë cepa) Grafiku i marrëdhënieve - emojiall.com

Ky është Grafiku i Marrëdhënieve Emoji i , i cili është rezultat i përpunimit të tekstit përmes një algoritmi rigoroz. Mund të analizojë ngjashmërinë midis dy emoji-ve të ndryshëm në kuptim dhe përdorim, në mënyrë që përdoruesit të kuptojnë më mirë përdorimin e emoji-ve. Për më shumë detaje, ju lutemi shikoni: Grafiku i marrëdhënieve me Emoji
Ky përfundim vjen nga analiza e gjuhës dhe mësimi i makinerive të një kampioni publik prej 812 milionë cicërimash që përmbajnë emoji, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. E drejta e autorit©EmojiTë gjitha. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni

Mbrapa:✴yll me tetë cepa

Grafiku i marrëdhënieve

EmojiRenditja
1
2
✳️ 3
🧭 4
▶️ 5
6
💫 7
🌟 8
🔯 9
10
🧼 11
12
13
14
15
16
✖️ 17
🈲 18
🙅 19
👨 20
❤️ 21
😊 22

Imazhi i grafikut të marrëdhënieve të Emoji për (Versioni i Algoritmit AI)

Grafiku i marrëdhënieve të emoji ✴, burimi kryesor i të dhënave të algoritmit është nga twitter.Ka 23 emoji të lidhura ngushtë me emoji ✴, dhe tre të parët janë ♨,🔅,◀, që do të thotë se përdoruesve u pëlqen t'i përdorin ato së bashku ose t'i përdorin në të njëjtën mënyrë.

✴ (eight-pointed star) Relation Chart - emojiall.com
Rajonet e gjuhëve të tjera
Metoda e shkarkimeve/Kopje Lidhje

Ky është Grafiku i Marrëdhënieve Emoji i , i cili është rezultat i përpunimit të tekstit përmes një algoritmi rigoroz. Mund të analizojë ngjashmërinë midis dy emoji-ve të ndryshëm në kuptim dhe përdorim, në mënyrë që përdoruesit të kuptojnë më mirë përdorimin e emoji-ve. Për më shumë detaje, ju lutemi shikoni: Grafiku i marrëdhënieve me Emoji
Ky përfundim vjen nga analiza e gjuhës dhe mësimi i makinerive të një kampioni publik prej 812 milionë cicërimash që përmbajnë emoji, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. E drejta e autorit©EmojiTë gjitha. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni

Grafiku aktual i marrëdhënieve të algoritmit të AI të emoji ✴ bazohet në të dhënat Anglisht sepse nuk ka të dhëna të mjaftueshme Shqip të disponueshme.

Mbrapa:✴yll me tetë cepa

Grafiku i marrëdhënieve

Emoji
  • Ato emoji kuptimi dhe përdorimi i të cilëve janë të ngjashëm me atë të ✴ në Twitter. Ato përdoren shpesh edhe së bashku me ✴.
Renditja Forca e Marrëdhënies
  • Tregon ngjashmërinë midis emoji-ve të mëposhtëm dhe ✴ në kuptim dhe përdorim, sa më e lartë të jetë vlera, aq më e lartë është ngjashmëria.
1

100

2

49

🔅 3

33

4

24

🍒 5

23

💮 6

22

🧘🏼 7

16

🇲🇻 8

15

🚴🏽 9

11

🔞 10

11

11

9

🆕 12

8

⚒️ 13

7

14

6

🧚🏼 15

5

16

5

🔨 17

5

18

4

🕴️ 19

4

💟 20

4

☠️ 21

2

🚉 22

1

🇰🇿 23

1