Imazhi i grafikut të marrëdhënieve të Emoji për 🇦🇷(Versioni gjithëpërfshirës i algoritmit)

Grafiku i marrëdhënieve (versioni gjithëpërfshirës) i emoji 🇦🇷, burimet e të dhënave të algoritmit janë kryesisht nga emojiall, twitter, etj.Ka 22 emoji të lidhura ngushtë me emoji 🇦🇷, dhe tre të parët janë 🌞,⚽️,☎, që do të thotë se përdoruesve u pëlqen t'i përdorin ato së bashku ose t'i përdorin në të njëjtën mënyrë.

🇦🇷 (flamur: Argjentinë) Grafiku i marrëdhënieve - emojiall.com

Ky është Grafiku i Marrëdhënieve Emoji i 🇦🇷 , i cili është rezultat i përpunimit të tekstit përmes një algoritmi rigoroz. Mund të analizojë ngjashmërinë midis dy emoji-ve të ndryshëm në kuptim dhe përdorim, në mënyrë që përdoruesit të kuptojnë më mirë përdorimin e emoji-ve. Për më shumë detaje, ju lutemi shikoni: Grafiku i marrëdhënieve me Emoji
Ky përfundim vjen nga analiza e gjuhës dhe mësimi i makinerive të një kampioni publik prej 812 milionë cicërimash që përmbajnë emoji, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. E drejta e autorit©EmojiTë gjitha. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni

Mbrapa:🇦🇷flamur: Argjentinë

🇦🇷 Grafiku i marrëdhënieve

EmojiRenditja
🇦🇷 1
🌞 2
⚽️ 3
4
🔗 5
🧉 6
🛢 7
8
9
🤝 10
😊 11
🏈 12
13
🏀 14
🏉 15
🆚 16
🍺 17
🥎 18
🧤 19
☺️ 20
😛 21
😸 22

Imazhi i grafikut të marrëdhënieve të Emoji për 🇦🇷(Versioni i Algoritmit AI)

Grafiku i marrëdhënieve të emoji 🇦🇷, burimi kryesor i të dhënave të algoritmit është nga twitter.Ka 23 emoji të lidhura ngushtë me emoji 🇦🇷, dhe tre të parët janë 🇧🇷,🇵🇹,🇨🇱, që do të thotë se përdoruesve u pëlqen t'i përdorin ato së bashku ose t'i përdorin në të njëjtën mënyrë.

🇦🇷 (flag: Argentina) Relation Chart - emojiall.com

Ky është Grafiku i Marrëdhënieve Emoji i 🇦🇷 , i cili është rezultat i përpunimit të tekstit përmes një algoritmi rigoroz. Mund të analizojë ngjashmërinë midis dy emoji-ve të ndryshëm në kuptim dhe përdorim, në mënyrë që përdoruesit të kuptojnë më mirë përdorimin e emoji-ve. Për më shumë detaje, ju lutemi shikoni: Grafiku i marrëdhënieve me Emoji
Ky përfundim vjen nga analiza e gjuhës dhe mësimi i makinerive të një kampioni publik prej 812 milionë cicërimash që përmbajnë emoji, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. E drejta e autorit©EmojiTë gjitha. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni

Grafiku aktual i marrëdhënieve të algoritmit të AI të emoji 🇦🇷 bazohet në të dhënat Anglisht sepse nuk ka të dhëna të mjaftueshme Shqip të disponueshme.

Mbrapa:🇦🇷flamur: Argjentinë

🇦🇷 Grafiku i marrëdhënieve

Emoji
  • Ato emoji kuptimi dhe përdorimi i të cilëve janë të ngjashëm me atë të 🇦🇷 në Twitter. Ato përdoren shpesh edhe së bashku me 🇦🇷.
Renditja Forca e Marrëdhënies
  • Tregon ngjashmërinë midis emoji-ve të mëposhtëm dhe 🇦🇷 në kuptim dhe përdorim, sa më e lartë të jetë vlera, aq më e lartë është ngjashmëria.
🇺🇾 1

100

🇧🇷 2

71

🇵🇹 3

61

🇨🇱 4

39

🇪🇸 5

35

🇨🇴 6

31

🇮🇹 7

31

8

29

🇸🇻 9

29

🇪🇨 10

28

🇫🇷 11

27

🗣️ 12

23

🅰️ 13

23

🇧🇪 14

20

🇲🇽 15

19

🇻🇪 16

16

🏟 17

16

🇸🇳 18

14

🇧🇴 19

14

🇵🇪 20

13

🇵🇾 21

4

22

2

🦌 23

1