Imazhi i grafikut të marrëdhënieve të Emoji për 🇨🇮(Versioni gjithëpërfshirës i algoritmit)

Grafiku i marrëdhënieve (versioni gjithëpërfshirës) i emoji 🇨🇮, burimet e të dhënave të algoritmit janë kryesisht nga emojiall, twitter, etj.Ka 22 emoji të lidhura ngushtë me emoji 🇨🇮, dhe tre të parët janë ❗️,☎,🔗, që do të thotë se përdoruesve u pëlqen t'i përdorin ato së bashku ose t'i përdorin në të njëjtën mënyrë.

🇨🇮 (flamur: Côte d’Ivoire) Grafiku i marrëdhënieve - emojiall.com

Ky është Grafiku i Marrëdhënieve Emoji i 🇨🇮 , i cili është rezultat i përpunimit të tekstit përmes një algoritmi rigoroz. Mund të analizojë ngjashmërinë midis dy emoji-ve të ndryshëm në kuptim dhe përdorim, në mënyrë që përdoruesit të kuptojnë më mirë përdorimin e emoji-ve. Për më shumë detaje, ju lutemi shikoni: Grafiku i marrëdhënieve me Emoji
Ky përfundim vjen nga analiza e gjuhës dhe mësimi i makinerive të një kampioni publik prej 812 milionë cicërimash që përmbajnë emoji, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. E drejta e autorit©EmojiTë gjitha. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni

Mbrapa:🇨🇮flamur: Côte d’Ivoire

🇨🇮 Grafiku i marrëdhënieve

EmojiRenditja
🇨🇮 1
❗️ 2
3
🔗 4
5
6
🛢 7
💎 8
9
🍫 10
🛎 11
🤙 12
📇 13
📠 14
📱 15
🤞 16
🤟 17
👤 18
👥 19
20
🔔 21
🛋 22

Imazhi i grafikut të marrëdhënieve të Emoji për 🇨🇮(Versioni i Algoritmit AI)

Grafiku i marrëdhënieve të emoji 🇨🇮, burimi kryesor i të dhënave të algoritmit është nga twitter.Ka 23 emoji të lidhura ngushtë me emoji 🇨🇮, dhe tre të parët janë 🇸🇳,🇹🇬,👏🏾, që do të thotë se përdoruesve u pëlqen t'i përdorin ato së bashku ose t'i përdorin në të njëjtën mënyrë.

🇨🇮 (flag: Côte d’Ivoire) Relation Chart - emojiall.com

Ky është Grafiku i Marrëdhënieve Emoji i 🇨🇮 , i cili është rezultat i përpunimit të tekstit përmes një algoritmi rigoroz. Mund të analizojë ngjashmërinë midis dy emoji-ve të ndryshëm në kuptim dhe përdorim, në mënyrë që përdoruesit të kuptojnë më mirë përdorimin e emoji-ve. Për më shumë detaje, ju lutemi shikoni: Grafiku i marrëdhënieve me Emoji
Ky përfundim vjen nga analiza e gjuhës dhe mësimi i makinerive të një kampioni publik prej 812 milionë cicërimash që përmbajnë emoji, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. E drejta e autorit©EmojiTë gjitha. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni

Grafiku aktual i marrëdhënieve të algoritmit të AI të emoji 🇨🇮 bazohet në të dhënat Anglisht sepse nuk ka të dhëna të mjaftueshme Shqip të disponueshme.

Mbrapa:🇨🇮flamur: Côte d’Ivoire

🇨🇮 Grafiku i marrëdhënieve

Emoji
  • Ato emoji kuptimi dhe përdorimi i të cilëve janë të ngjashëm me atë të 🇨🇮 në Twitter. Ato përdoren shpesh edhe së bashku me 🇨🇮.
Renditja Forca e Marrëdhënies
  • Tregon ngjashmërinë midis emoji-ve të mëposhtëm dhe 🇨🇮 në kuptim dhe përdorim, sa më e lartë të jetë vlera, aq më e lartë është ngjashmëria.
🇮🇨 1

100

🇸🇳 2

92

🇹🇬 3

78

👏🏾 4

76

🇺🇦 5

72

🇪🇹 6

65

👊🏿 7

61

🇷🇪 8

54

🇭🇺 9

53

🔱 10

52

🇮🇪 11

42

🇨🇲 12

37

🇦🇺 13

31

🇱🇷 14

29

🇨🇦 15

23

🇵🇱 16

17

🇱🇦 17

14

🇿🇦 18

10

🇧🇮 19

9

🇸🇮 20

9

☝🏾 21

6

🇪🇬 22

5

🇲🇺 23

1