Imazhi i grafikut të marrëdhënieve të Emoji për 🇨🇲(Versioni gjithëpërfshirës i algoritmit)

Grafiku i marrëdhënieve (versioni gjithëpërfshirës) i emoji 🇨🇲, burimet e të dhënave të algoritmit janë kryesisht nga emojiall, twitter, etj.Ka 22 emoji të lidhura ngushtë me emoji 🇨🇲, dhe tre të parët janë 🌍,☎,🔗, që do të thotë se përdoruesve u pëlqen t'i përdorin ato së bashku ose t'i përdorin në të njëjtën mënyrë.

🇨🇲 (flamur: Kamerun) Grafiku i marrëdhënieve - emojiall.com

Ky është Grafiku i Marrëdhënieve Emoji i 🇨🇲 , i cili është rezultat i përpunimit të tekstit përmes një algoritmi rigoroz. Mund të analizojë ngjashmërinë midis dy emoji-ve të ndryshëm në kuptim dhe përdorim, në mënyrë që përdoruesit të kuptojnë më mirë përdorimin e emoji-ve. Për më shumë detaje, ju lutemi shikoni: Grafiku i marrëdhënieve me Emoji
Ky përfundim vjen nga analiza e gjuhës dhe mësimi i makinerive të një kampioni publik prej 812 milionë cicërimash që përmbajnë emoji, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. E drejta e autorit©EmojiTë gjitha. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni

Mbrapa:🇨🇲flamur: Kamerun

🇨🇲 Grafiku i marrëdhënieve

EmojiRenditja
🇨🇲 1
🌍 2
3
🔗 4
🌋 5
6
🌳 7
8
🍫 9
🌽 10
🌐 11
🤙 12
📇 13
📠 14
📱 15
🤞 16
🤟 17
👤 18
👥 19
🌎 20
🌏 21
🔆 22

Imazhi i grafikut të marrëdhënieve të Emoji për 🇨🇲(Versioni i Algoritmit AI)

Grafiku i marrëdhënieve të emoji 🇨🇲, burimi kryesor i të dhënave të algoritmit është nga twitter.Ka 23 emoji të lidhura ngushtë me emoji 🇨🇲, dhe tre të parët janë 🇲🇱,🇪🇹,🇸🇴, që do të thotë se përdoruesve u pëlqen t'i përdorin ato së bashku ose t'i përdorin në të njëjtën mënyrë.

🇨🇲 (flag: Cameroon) Relation Chart - emojiall.com

Ky është Grafiku i Marrëdhënieve Emoji i 🇨🇲 , i cili është rezultat i përpunimit të tekstit përmes një algoritmi rigoroz. Mund të analizojë ngjashmërinë midis dy emoji-ve të ndryshëm në kuptim dhe përdorim, në mënyrë që përdoruesit të kuptojnë më mirë përdorimin e emoji-ve. Për më shumë detaje, ju lutemi shikoni: Grafiku i marrëdhënieve me Emoji
Ky përfundim vjen nga analiza e gjuhës dhe mësimi i makinerive të një kampioni publik prej 812 milionë cicërimash që përmbajnë emoji, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. E drejta e autorit©EmojiTë gjitha. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni

Grafiku aktual i marrëdhënieve të algoritmit të AI të emoji 🇨🇲 bazohet në të dhënat Anglisht sepse nuk ka të dhëna të mjaftueshme Shqip të disponueshme.

Mbrapa:🇨🇲flamur: Kamerun

🇨🇲 Grafiku i marrëdhënieve

Emoji
  • Ato emoji kuptimi dhe përdorimi i të cilëve janë të ngjashëm me atë të 🇨🇲 në Twitter. Ato përdoren shpesh edhe së bashku me 🇨🇲.
Renditja Forca e Marrëdhënies
  • Tregon ngjashmërinë midis emoji-ve të mëposhtëm dhe 🇨🇲 në kuptim dhe përdorim, sa më e lartë të jetë vlera, aq më e lartë është ngjashmëria.
🇸🇳 1

100

🇲🇱 2

77

🇪🇹 3

73

🇸🇴 4

56

🇰🇭 5

46

🇧🇯 6

36

🇨🇩 7

35

🇩🇿 8

35

🇬🇲 9

29

🇹🇬 10

26

🇲🇬 11

20

🇨🇮 12

16

🇲🇲 13

15

🇱🇦 14

15

🐀 15

13

🇳🇪 16

13

🇬🇾 17

11

🤥 18

9

🇰🇪 19

4

🇲🇨 20

3

🇲🇦 21

2

🇦🇲 22

2

🇸🇩 23

1