Imazhi i grafikut të marrëdhënieve të Emoji për 🇭🇲(Versioni gjithëpërfshirës i algoritmit)

Grafiku i marrëdhënieve (versioni gjithëpërfshirës) i emoji 🇭🇲, burimet e të dhënave të algoritmit janë kryesisht nga emojiall, twitter, etj.Ka 22 emoji të lidhura ngushtë me emoji 🇭🇲, dhe tre të parët janë 🇦🇺,☎,🔗, që do të thotë se përdoruesve u pëlqen t'i përdorin ato së bashku ose t'i përdorin në të njëjtën mënyrë.

🇭🇲 (flamur: Ishujt Hërd e Mekdonald) Grafiku i marrëdhënieve - emojiall.com

Ky është Grafiku i Marrëdhënieve Emoji i 🇭🇲 , i cili është rezultat i përpunimit të tekstit përmes një algoritmi rigoroz. Mund të analizojë ngjashmërinë midis dy emoji-ve të ndryshëm në kuptim dhe përdorim, në mënyrë që përdoruesit të kuptojnë më mirë përdorimin e emoji-ve. Për më shumë detaje, ju lutemi shikoni: Grafiku i marrëdhënieve me Emoji
Ky përfundim vjen nga analiza e gjuhës dhe mësimi i makinerive të një kampioni publik prej 812 milionë cicërimash që përmbajnë emoji, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. E drejta e autorit©EmojiTë gjitha. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni

Mbrapa:🇭🇲flamur: Ishujt Hërd e Mekdonald

🇭🇲 Grafiku i marrëdhënieve

EmojiRenditja
🇭🇲 1
🇦🇺 2
3
🔗 4
🏝️ 5
6
🛫 7
🏖 8
🐦 9
🐟 10
🇬🇧 11
🤙 12
📇 13
📠 14
📱 15
🤞 16
🤟 17
👤 18
👥 19
🕵️ 20
🇪🇺 21
💷 22

Imazhi i grafikut të marrëdhënieve të Emoji për 🇭🇲(Versioni i Algoritmit AI)

Grafiku i marrëdhënieve të emoji 🇭🇲, burimi kryesor i të dhënave të algoritmit është nga twitter.Ka 10 emoji të lidhura ngushtë me emoji 🇭🇲, dhe tre të parët janë 🇹🇼,🇰🇭,🇳🇿, që do të thotë se përdoruesve u pëlqen t'i përdorin ato së bashku ose t'i përdorin në të njëjtën mënyrë.

🇭🇲 (flag: Heard & McDonald Islands) Relation Chart - emojiall.com
Rajonet e gjuhëve të tjera
Metoda e shkarkimeve/Kopje Lidhje

Ky është Grafiku i Marrëdhënieve Emoji i 🇭🇲 , i cili është rezultat i përpunimit të tekstit përmes një algoritmi rigoroz. Mund të analizojë ngjashmërinë midis dy emoji-ve të ndryshëm në kuptim dhe përdorim, në mënyrë që përdoruesit të kuptojnë më mirë përdorimin e emoji-ve. Për më shumë detaje, ju lutemi shikoni: Grafiku i marrëdhënieve me Emoji
Ky përfundim vjen nga analiza e gjuhës dhe mësimi i makinerive të një kampioni publik prej 812 milionë cicërimash që përmbajnë emoji, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. E drejta e autorit©EmojiTë gjitha. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni

Grafiku aktual i marrëdhënieve të algoritmit të AI të emoji 🇭🇲 bazohet në të dhënat Anglisht sepse nuk ka të dhëna të mjaftueshme Shqip të disponueshme.

Mbrapa:🇭🇲flamur: Ishujt Hërd e Mekdonald

🇭🇲 Grafiku i marrëdhënieve

Emoji
  • Ato emoji kuptimi dhe përdorimi i të cilëve janë të ngjashëm me atë të 🇭🇲 në Twitter. Ato përdoren shpesh edhe së bashku me 🇭🇲.
Renditja Forca e Marrëdhënies
  • Tregon ngjashmërinë midis emoji-ve të mëposhtëm dhe 🇭🇲 në kuptim dhe përdorim, sa më e lartë të jetë vlera, aq më e lartë është ngjashmëria.
🇦🇺 1

100

🇹🇼 2

94

🇰🇭 3

92

🇳🇿 4

74

🇻🇳 5

67

🏏 6

57

🇸🇬 7

57

🇭🇰 8

55

🇬🇧 9

43

🇮🇩 10

1