Imazhi i grafikut të marrëdhënieve të Emoji për 🇱🇺(Versioni gjithëpërfshirës i algoritmit)

Grafiku i marrëdhënieve (versioni gjithëpërfshirës) i emoji 🇱🇺, burimet e të dhënave të algoritmit janë kryesisht nga emojiall, twitter, etj.Ka 22 emoji të lidhura ngushtë me emoji 🇱🇺, dhe tre të parët janë ☎,🔗,✈, që do të thotë se përdoruesve u pëlqen t'i përdorin ato së bashku ose t'i përdorin në të njëjtën mënyrë.

🇱🇺 (flamur: Luksemburg) Grafiku i marrëdhënieve - emojiall.com

Ky është Grafiku i Marrëdhënieve Emoji i 🇱🇺 , i cili është rezultat i përpunimit të tekstit përmes një algoritmi rigoroz. Mund të analizojë ngjashmërinë midis dy emoji-ve të ndryshëm në kuptim dhe përdorim, në mënyrë që përdoruesit të kuptojnë më mirë përdorimin e emoji-ve. Për më shumë detaje, ju lutemi shikoni: Grafiku i marrëdhënieve me Emoji
Ky përfundim vjen nga analiza e gjuhës dhe mësimi i makinerive të një kampioni publik prej 812 milionë cicërimash që përmbajnë emoji, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. E drejta e autorit©EmojiTë gjitha. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni

Mbrapa:🇱🇺flamur: Luksemburg

🇱🇺 Grafiku i marrëdhënieve

EmojiRenditja
🇱🇺 1
2
🔗 3
4
🛫 5
🌳 6
🌹 7
👩‍🏭 8
👨‍🏭 9
🏭 10
🤙 11
12
📋 13
📧 14
🧶 15
💈 16
🧔 17
🤓 18
📊 19
📱 20
🤞 21
🤟 22

Imazhi i grafikut të marrëdhënieve të Emoji për 🇱🇺(Versioni i Algoritmit AI)

Grafiku i marrëdhënieve të emoji 🇱🇺, burimi kryesor i të dhënave të algoritmit është nga twitter.Ka 23 emoji të lidhura ngushtë me emoji 🇱🇺, dhe tre të parët janë 🇳🇴,🇸🇪,🇦🇹, që do të thotë se përdoruesve u pëlqen t'i përdorin ato së bashku ose t'i përdorin në të njëjtën mënyrë.

🇱🇺 (flag: Luxembourg) Relation Chart - emojiall.com
Rajonet e gjuhëve të tjera
Metoda e shkarkimeve/Kopje Lidhje

Ky është Grafiku i Marrëdhënieve Emoji i 🇱🇺 , i cili është rezultat i përpunimit të tekstit përmes një algoritmi rigoroz. Mund të analizojë ngjashmërinë midis dy emoji-ve të ndryshëm në kuptim dhe përdorim, në mënyrë që përdoruesit të kuptojnë më mirë përdorimin e emoji-ve. Për më shumë detaje, ju lutemi shikoni: Grafiku i marrëdhënieve me Emoji
Ky përfundim vjen nga analiza e gjuhës dhe mësimi i makinerive të një kampioni publik prej 812 milionë cicërimash që përmbajnë emoji, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. E drejta e autorit©EmojiTë gjitha. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni

Grafiku aktual i marrëdhënieve të algoritmit të AI të emoji 🇱🇺 bazohet në të dhënat Anglisht sepse nuk ka të dhëna të mjaftueshme Shqip të disponueshme.

Mbrapa:🇱🇺flamur: Luksemburg

🇱🇺 Grafiku i marrëdhënieve

Emoji
  • Ato emoji kuptimi dhe përdorimi i të cilëve janë të ngjashëm me atë të 🇱🇺 në Twitter. Ato përdoren shpesh edhe së bashku me 🇱🇺.
Renditja Forca e Marrëdhënies
  • Tregon ngjashmërinë midis emoji-ve të mëposhtëm dhe 🇱🇺 në kuptim dhe përdorim, sa më e lartë të jetë vlera, aq më e lartë është ngjashmëria.
🇩🇰 1

100

🇳🇴 2

76

🇸🇪 3

72

🇦🇹 4

62

🇨🇭 5

57

🇩🇪 6

55

🇮🇸 7

54

🇳🇱 8

51

🇨🇦 9

49

🇮🇱 10

47

🇱🇮 11

43

🇫🇮 12

42

🇧🇪 13

34

🇨🇿 14

33

🇪🇪 15

29

🇳🇿 16

25

✡️ 17

24

🇭🇺 18

21

🇸🇮 19

18

🇵🇱 20

18

🇺🇳 21

5

✌️ 22

1

🕎 23

1