Imazhi i grafikut të marrëdhënieve të Emoji për 🇲🇻(Versioni gjithëpërfshirës i algoritmit)

Grafiku i marrëdhënieve (versioni gjithëpërfshirës) i emoji 🇲🇻, burimet e të dhënave të algoritmit janë kryesisht nga emojiall, twitter, etj.Ka 22 emoji të lidhura ngushtë me emoji 🇲🇻, dhe tre të parët janë 🌙,☎,🔗, që do të thotë se përdoruesve u pëlqen t'i përdorin ato së bashku ose t'i përdorin në të njëjtën mënyrë.

🇲🇻 (flamur: Maldive) Grafiku i marrëdhënieve - emojiall.com

Ky është Grafiku i Marrëdhënieve Emoji i 🇲🇻 , i cili është rezultat i përpunimit të tekstit përmes një algoritmi rigoroz. Mund të analizojë ngjashmërinë midis dy emoji-ve të ndryshëm në kuptim dhe përdorim, në mënyrë që përdoruesit të kuptojnë më mirë përdorimin e emoji-ve. Për më shumë detaje, ju lutemi shikoni: Grafiku i marrëdhënieve me Emoji
Ky përfundim vjen nga analiza e gjuhës dhe mësimi i makinerive të një kampioni publik prej 812 milionë cicërimash që përmbajnë emoji, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. E drejta e autorit©EmojiTë gjitha. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni

Mbrapa:🇲🇻flamur: Maldive

🇲🇻 Grafiku i marrëdhënieve

EmojiRenditja
🇲🇻 1
🌙 2
3
🔗 4
🛫 5
🚢 6
7
🏖 8
9
🌊 10
🟡 11
🤙 12
📇 13
📠 14
📱 15
🤞 16
🤟 17
👤 18
👥 19
🌞 20
😬 21
😺 22

Imazhi i grafikut të marrëdhënieve të Emoji për 🇲🇻(Versioni i Algoritmit AI)

Grafiku i marrëdhënieve të emoji 🇲🇻, burimi kryesor i të dhënave të algoritmit është nga twitter.Ka 23 emoji të lidhura ngushtë me emoji 🇲🇻, dhe tre të parët janë ☠️,🇧🇦,👐🏾, që do të thotë se përdoruesve u pëlqen t'i përdorin ato së bashku ose t'i përdorin në të njëjtën mënyrë.

🇲🇻 (flag: Maldives) Relation Chart - emojiall.com

Ky është Grafiku i Marrëdhënieve Emoji i 🇲🇻 , i cili është rezultat i përpunimit të tekstit përmes një algoritmi rigoroz. Mund të analizojë ngjashmërinë midis dy emoji-ve të ndryshëm në kuptim dhe përdorim, në mënyrë që përdoruesit të kuptojnë më mirë përdorimin e emoji-ve. Për më shumë detaje, ju lutemi shikoni: Grafiku i marrëdhënieve me Emoji
Ky përfundim vjen nga analiza e gjuhës dhe mësimi i makinerive të një kampioni publik prej 812 milionë cicërimash që përmbajnë emoji, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. E drejta e autorit©EmojiTë gjitha. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni

Grafiku aktual i marrëdhënieve të algoritmit të AI të emoji 🇲🇻 bazohet në të dhënat Anglisht sepse nuk ka të dhëna të mjaftueshme Shqip të disponueshme.

Mbrapa:🇲🇻flamur: Maldive

🇲🇻 Grafiku i marrëdhënieve

Emoji
  • Ato emoji kuptimi dhe përdorimi i të cilëve janë të ngjashëm me atë të 🇲🇻 në Twitter. Ato përdoren shpesh edhe së bashku me 🇲🇻.
Renditja Forca e Marrëdhënies
  • Tregon ngjashmërinë midis emoji-ve të mëposhtëm dhe 🇲🇻 në kuptim dhe përdorim, sa më e lartë të jetë vlera, aq më e lartë është ngjashmëria.
🇱🇰 1

100

☠️ 2

58

🇧🇦 3

55

👐🏾 4

50

✴️ 5

45

👈🏾 6

41

🇧🇸 7

35

🇰🇵 8

29

🇦🇱 9

29

10

29

🇲🇺 11

25

🇪🇷 12

22

🧏🏾 13

22

🌳 14

21

🇻🇳 15

18

🔅 16

17

🐢 17

10

18

9

🇮🇨 19

8

🏮 20

6

👨‍🚀 21

5

🤘 22

1

🇰🇭 23

1