Imazhi i grafikut të marrëdhënieve të Emoji për 🇳🇱(Versioni gjithëpërfshirës i algoritmit)

Grafiku i marrëdhënieve (versioni gjithëpërfshirës) i emoji 🇳🇱, burimet e të dhënave të algoritmit janë kryesisht nga emojiall, twitter, etj.Ka 22 emoji të lidhura ngushtë me emoji 🇳🇱, dhe tre të parët janë 🌊,⏰,🇫🇷, që do të thotë se përdoruesve u pëlqen t'i përdorin ato së bashku ose t'i përdorin në të njëjtën mënyrë.

🇳🇱 (flamur: Holandë) Grafiku i marrëdhënieve - emojiall.com

Ky është Grafiku i Marrëdhënieve Emoji i 🇳🇱 , i cili është rezultat i përpunimit të tekstit përmes një algoritmi rigoroz. Mund të analizojë ngjashmërinë midis dy emoji-ve të ndryshëm në kuptim dhe përdorim, në mënyrë që përdoruesit të kuptojnë më mirë përdorimin e emoji-ve. Për më shumë detaje, ju lutemi shikoni: Grafiku i marrëdhënieve me Emoji
Ky përfundim vjen nga analiza e gjuhës dhe mësimi i makinerive të një kampioni publik prej 812 milionë cicërimash që përmbajnë emoji, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. E drejta e autorit©EmojiTë gjitha. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni

Mbrapa:🇳🇱flamur: Holandë

🇳🇱 Grafiku i marrëdhënieve

EmojiRenditja
🇳🇱 1
🌊 2
3
🇫🇷 4
🌷 5
6
🔗 7
🛫 8
🏳️‍🌈 9
💉 10
🧭 11
🔔 12
🔴 13
🛏 14
🍕 15
🎅 16
💁 17
⚠️ 18
🥵 19
20
🏕 21
🌎 22

Imazhi i grafikut të marrëdhënieve të Emoji për 🇳🇱(Versioni i Algoritmit AI)

Grafiku i marrëdhënieve të emoji 🇳🇱, burimi kryesor i të dhënave të algoritmit është nga twitter.Ka 23 emoji të lidhura ngushtë me emoji 🇳🇱, dhe tre të parët janë 🇸🇪,🇫🇮,🇳🇴, që do të thotë se përdoruesve u pëlqen t'i përdorin ato së bashku ose t'i përdorin në të njëjtën mënyrë.

🇳🇱 (flag: Netherlands) Relation Chart - emojiall.com

Ky është Grafiku i Marrëdhënieve Emoji i 🇳🇱 , i cili është rezultat i përpunimit të tekstit përmes një algoritmi rigoroz. Mund të analizojë ngjashmërinë midis dy emoji-ve të ndryshëm në kuptim dhe përdorim, në mënyrë që përdoruesit të kuptojnë më mirë përdorimin e emoji-ve. Për më shumë detaje, ju lutemi shikoni: Grafiku i marrëdhënieve me Emoji
Ky përfundim vjen nga analiza e gjuhës dhe mësimi i makinerive të një kampioni publik prej 812 milionë cicërimash që përmbajnë emoji, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. E drejta e autorit©EmojiTë gjitha. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni

Grafiku aktual i marrëdhënieve të algoritmit të AI të emoji 🇳🇱 bazohet në të dhënat Anglisht sepse nuk ka të dhëna të mjaftueshme Shqip të disponueshme.

Mbrapa:🇳🇱flamur: Holandë

🇳🇱 Grafiku i marrëdhënieve

Emoji
  • Ato emoji kuptimi dhe përdorimi i të cilëve janë të ngjashëm me atë të 🇳🇱 në Twitter. Ato përdoren shpesh edhe së bashku me 🇳🇱.
Renditja Forca e Marrëdhënies
  • Tregon ngjashmërinë midis emoji-ve të mëposhtëm dhe 🇳🇱 në kuptim dhe përdorim, sa më e lartë të jetë vlera, aq më e lartë është ngjashmëria.
🇩🇪 1

100

🇸🇪 2

90

🇫🇮 3

89

🇳🇴 4

80

🇨🇭 5

79

🇧🇪 6

72

🇩🇰 7

65

🇪🇸 8

49

🇱🇺 9

38

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 10

36

🏴 11

31

🇦🇹 12

30

🏟️ 13

28

🇮🇸 14

20

🇫🇷 15

20

🇮🇲 16

18

🇮🇹 17

16

🆚 18

16

🚏 19

8

🇵🇹 20

8

🇱🇮 21

2

🇦🇷 22

1

23

1