Imazhi i grafikut të marrëdhënieve të Emoji për 🇸🇬(Versioni gjithëpërfshirës i algoritmit)

Grafiku i marrëdhënieve (versioni gjithëpërfshirës) i emoji 🇸🇬, burimet e të dhënave të algoritmit janë kryesisht nga emojiall, twitter, etj.Ka 22 emoji të lidhura ngushtë me emoji 🇸🇬, dhe tre të parët janë ⭐,☎,🔗, që do të thotë se përdoruesve u pëlqen t'i përdorin ato së bashku ose t'i përdorin në të njëjtën mënyrë.

🇸🇬 (flamur: Singapor) Grafiku i marrëdhënieve - emojiall.com

Ky është Grafiku i Marrëdhënieve Emoji i 🇸🇬 , i cili është rezultat i përpunimit të tekstit përmes një algoritmi rigoroz. Mund të analizojë ngjashmërinë midis dy emoji-ve të ndryshëm në kuptim dhe përdorim, në mënyrë që përdoruesit të kuptojnë më mirë përdorimin e emoji-ve. Për më shumë detaje, ju lutemi shikoni: Grafiku i marrëdhënieve me Emoji
Ky përfundim vjen nga analiza e gjuhës dhe mësimi i makinerive të një kampioni publik prej 812 milionë cicërimash që përmbajnë emoji, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. E drejta e autorit©EmojiTë gjitha. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni

Mbrapa:🇸🇬flamur: Singapor

🇸🇬 Grafiku i marrëdhënieve

EmojiRenditja
🇸🇬 1
2
3
🔗 4
5
🦁 6
7
🚯 8
🍛 9
🥥 10
🌟 11
🤙 12
📇 13
📠 14
📱 15
🤞 16
🤟 17
👤 18
👥 19
20
🌠 21
🌛 22

Imazhi i grafikut të marrëdhënieve të Emoji për 🇸🇬(Versioni i Algoritmit AI)

Grafiku i marrëdhënieve të emoji 🇸🇬, burimi kryesor i të dhënave të algoritmit është nga twitter.Ka 23 emoji të lidhura ngushtë me emoji 🇸🇬, dhe tre të parët janë 🇹🇼,🇭🇰,🇨🇳, që do të thotë se përdoruesve u pëlqen t'i përdorin ato së bashku ose t'i përdorin në të njëjtën mënyrë.

🇸🇬 (flag: Singapore) Relation Chart - emojiall.com

Ky është Grafiku i Marrëdhënieve Emoji i 🇸🇬 , i cili është rezultat i përpunimit të tekstit përmes një algoritmi rigoroz. Mund të analizojë ngjashmërinë midis dy emoji-ve të ndryshëm në kuptim dhe përdorim, në mënyrë që përdoruesit të kuptojnë më mirë përdorimin e emoji-ve. Për më shumë detaje, ju lutemi shikoni: Grafiku i marrëdhënieve me Emoji
Ky përfundim vjen nga analiza e gjuhës dhe mësimi i makinerive të një kampioni publik prej 812 milionë cicërimash që përmbajnë emoji, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. E drejta e autorit©EmojiTë gjitha. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni

Grafiku aktual i marrëdhënieve të algoritmit të AI të emoji 🇸🇬 bazohet në të dhënat Anglisht sepse nuk ka të dhëna të mjaftueshme Shqip të disponueshme.

Mbrapa:🇸🇬flamur: Singapor

🇸🇬 Grafiku i marrëdhënieve

Emoji
  • Ato emoji kuptimi dhe përdorimi i të cilëve janë të ngjashëm me atë të 🇸🇬 në Twitter. Ato përdoren shpesh edhe së bashku me 🇸🇬.
Renditja Forca e Marrëdhënies
  • Tregon ngjashmërinë midis emoji-ve të mëposhtëm dhe 🇸🇬 në kuptim dhe përdorim, sa më e lartë të jetë vlera, aq më e lartë është ngjashmëria.
🇻🇳 1

100

🇹🇼 2

100

🇭🇰 3

94

🇨🇳 4

80

🇹🇭 5

80

🇩🇰 6

39

🇰🇷 7

38

🇮🇩 8

33

🇨🇭 9

28

📍 10

27

🇦🇺 11

23

🇬🇧 12

23

🛫 13

20

🇶🇦 14

18

🇱🇦 15

17

🇿🇦 16

16

🇲🇾 17

16

🇩🇪 18

6

🇰🇭 19

5

🇦🇪 20

3

🇯🇵 21

2

🇧🇭 22

1

🇳🇿 23

1