Imazhi i grafikut të marrëdhënieve të Emoji për 🇹🇩(Versioni gjithëpërfshirës i algoritmit)

Grafiku i marrëdhënieve (versioni gjithëpërfshirës) i emoji 🇹🇩, burimet e të dhënave të algoritmit janë kryesisht nga emojiall, twitter, etj.Ka 22 emoji të lidhura ngushtë me emoji 🇹🇩, dhe tre të parët janë 🇷🇴,☎,🔗, që do të thotë se përdoruesve u pëlqen t'i përdorin ato së bashku ose t'i përdorin në të njëjtën mënyrë.

🇹🇩 (flamur: Çad) Grafiku i marrëdhënieve - emojiall.com

Ky është Grafiku i Marrëdhënieve Emoji i 🇹🇩 , i cili është rezultat i përpunimit të tekstit përmes një algoritmi rigoroz. Mund të analizojë ngjashmërinë midis dy emoji-ve të ndryshëm në kuptim dhe përdorim, në mënyrë që përdoruesit të kuptojnë më mirë përdorimin e emoji-ve. Për më shumë detaje, ju lutemi shikoni: Grafiku i marrëdhënieve me Emoji
Ky përfundim vjen nga analiza e gjuhës dhe mësimi i makinerive të një kampioni publik prej 812 milionë cicërimash që përmbajnë emoji, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. E drejta e autorit©EmojiTë gjitha. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni

Mbrapa:🇹🇩flamur: Çad

🇹🇩 Grafiku i marrëdhënieve

EmojiRenditja
🇹🇩 1
🇷🇴 2
3
🔗 4
🛫 5
🌾 6
🏞 7
🦅 8
🐆 9
🦓 10
11
🤙 12
📇 13
📠 14
📱 15
🤞 16
🤟 17
👤 18
👥 19
😔 20
🛬 21
🧭 22

Imazhi i grafikut të marrëdhënieve të Emoji për 🇹🇩(Versioni i Algoritmit AI)

Grafiku i marrëdhënieve të emoji 🇹🇩, burimi kryesor i të dhënave të algoritmit është nga twitter.Ka 12 emoji të lidhura ngushtë me emoji 🇹🇩, dhe tre të parët janë 🇸🇪,🇮🇹,🇧🇪, që do të thotë se përdoruesve u pëlqen t'i përdorin ato së bashku ose t'i përdorin në të njëjtën mënyrë.

🇹🇩 (flag: Chad) Relation Chart - emojiall.com

Ky është Grafiku i Marrëdhënieve Emoji i 🇹🇩 , i cili është rezultat i përpunimit të tekstit përmes një algoritmi rigoroz. Mund të analizojë ngjashmërinë midis dy emoji-ve të ndryshëm në kuptim dhe përdorim, në mënyrë që përdoruesit të kuptojnë më mirë përdorimin e emoji-ve. Për më shumë detaje, ju lutemi shikoni: Grafiku i marrëdhënieve me Emoji
Ky përfundim vjen nga analiza e gjuhës dhe mësimi i makinerive të një kampioni publik prej 812 milionë cicërimash që përmbajnë emoji, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. E drejta e autorit©EmojiTë gjitha. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni

Grafiku aktual i marrëdhënieve të algoritmit të AI të emoji 🇹🇩 bazohet në të dhënat Anglisht sepse nuk ka të dhëna të mjaftueshme Shqip të disponueshme.

Mbrapa:🇹🇩flamur: Çad

🇹🇩 Grafiku i marrëdhënieve

Emoji
  • Ato emoji kuptimi dhe përdorimi i të cilëve janë të ngjashëm me atë të 🇹🇩 në Twitter. Ato përdoren shpesh edhe së bashku me 🇹🇩.
Renditja Forca e Marrëdhënies
  • Tregon ngjashmërinë midis emoji-ve të mëposhtëm dhe 🇹🇩 në kuptim dhe përdorim, sa më e lartë të jetë vlera, aq më e lartë është ngjashmëria.
🇪🇸 1

100

🇸🇪 2

82

🇮🇹 3

78

🇧🇪 4

75

🇮🇶 5

69

🇨🇿 6

63

🇩🇰 7

49

🇩🇪 8

43

🇫🇷 9

42

🇵🇹 10

22

🇭🇷 11

21

🔵 12

1