Imazhi i grafikut të marrëdhënieve të Emoji për 🇹🇿(Versioni gjithëpërfshirës i algoritmit)

Grafiku i marrëdhënieve (versioni gjithëpërfshirës) i emoji 🇹🇿, burimet e të dhënave të algoritmit janë kryesisht nga emojiall, twitter, etj.Ka 22 emoji të lidhura ngushtë me emoji 🇹🇿, dhe tre të parët janë 💎,⛏️,☎, që do të thotë se përdoruesve u pëlqen t'i përdorin ato së bashku ose t'i përdorin në të njëjtën mënyrë.

🇹🇿 (flamur: Tanzani) Grafiku i marrëdhënieve - emojiall.com

Ky është Grafiku i Marrëdhënieve Emoji i 🇹🇿 , i cili është rezultat i përpunimit të tekstit përmes një algoritmi rigoroz. Mund të analizojë ngjashmërinë midis dy emoji-ve të ndryshëm në kuptim dhe përdorim, në mënyrë që përdoruesit të kuptojnë më mirë përdorimin e emoji-ve. Për më shumë detaje, ju lutemi shikoni: Grafiku i marrëdhënieve me Emoji
Ky përfundim vjen nga analiza e gjuhës dhe mësimi i makinerive të një kampioni publik prej 812 milionë cicërimash që përmbajnë emoji, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. E drejta e autorit©EmojiTë gjitha. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni

Mbrapa:🇹🇿flamur: Tanzani

🇹🇿 Grafiku i marrëdhënieve

EmojiRenditja
🇹🇿 1
💎 2
⛏️ 3
4
🔗 5
6
💠 7
👨‍🌾 8
👩‍🌾 9
🌽 10
🎉 11
12
🧱 13
🪨 14
🪓 15
🏗 16
🚧 17
😔 18
👷 19
🎈 20
🍺 21
🎂 22

Imazhi i grafikut të marrëdhënieve të Emoji për 🇹🇿(Versioni i Algoritmit AI)

Grafiku i marrëdhënieve të emoji 🇹🇿, burimi kryesor i të dhënave të algoritmit është nga twitter.Ka 23 emoji të lidhura ngushtë me emoji 🇹🇿, dhe tre të parët janë 🇷🇼,🇺🇬,🇿🇲, që do të thotë se përdoruesve u pëlqen t'i përdorin ato së bashku ose t'i përdorin në të njëjtën mënyrë.

🇹🇿 (flag: Tanzania) Relation Chart - emojiall.com
Rajonet e gjuhëve të tjera
Metoda e shkarkimeve/Kopje Lidhje

Ky është Grafiku i Marrëdhënieve Emoji i 🇹🇿 , i cili është rezultat i përpunimit të tekstit përmes një algoritmi rigoroz. Mund të analizojë ngjashmërinë midis dy emoji-ve të ndryshëm në kuptim dhe përdorim, në mënyrë që përdoruesit të kuptojnë më mirë përdorimin e emoji-ve. Për më shumë detaje, ju lutemi shikoni: Grafiku i marrëdhënieve me Emoji
Ky përfundim vjen nga analiza e gjuhës dhe mësimi i makinerive të një kampioni publik prej 812 milionë cicërimash që përmbajnë emoji, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. E drejta e autorit©EmojiTë gjitha. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni

Grafiku aktual i marrëdhënieve të algoritmit të AI të emoji 🇹🇿 bazohet në të dhënat Anglisht sepse nuk ka të dhëna të mjaftueshme Shqip të disponueshme.

Mbrapa:🇹🇿flamur: Tanzani

🇹🇿 Grafiku i marrëdhënieve

Emoji
  • Ato emoji kuptimi dhe përdorimi i të cilëve janë të ngjashëm me atë të 🇹🇿 në Twitter. Ato përdoren shpesh edhe së bashku me 🇹🇿.
Renditja Forca e Marrëdhënies
  • Tregon ngjashmërinë midis emoji-ve të mëposhtëm dhe 🇹🇿 në kuptim dhe përdorim, sa më e lartë të jetë vlera, aq më e lartë është ngjashmëria.
🇿🇼 1

100

🇷🇼 2

80

🇺🇬 3

78

🇿🇲 4

72

🇰🇪 5

69

🇪🇹 6

62

🇨🇩 7

55

🇬🇭 8

49

🇲🇿 9

35

🇳🇦 10

25

🇲🇬 11

23

🇳🇬 12

16

🙇‍♀ 13

15

🇸🇴 14

15

🇪🇷 15

15

🇬🇦 16

13

🇭🇹 17

6

🇭🇳 18

6

🇸🇳 19

3

🇸🇸 20

2

🇲🇱 21

1

🇿🇦 22

1

🇨🇲 23

1