Imazhi i grafikut të marrëdhënieve të Emoji për 🇺🇸(Versioni gjithëpërfshirës i algoritmit)

Grafiku i marrëdhënieve (versioni gjithëpërfshirës) i emoji 🇺🇸, burimet e të dhënave të algoritmit janë kryesisht nga emojiall, twitter, etj.Ka 22 emoji të lidhura ngushtë me emoji 🇺🇸, dhe tre të parët janë ↖️,⭐️,☎, që do të thotë se përdoruesve u pëlqen t'i përdorin ato së bashku ose t'i përdorin në të njëjtën mënyrë.

🇺🇸 (flamur: SHBA) Grafiku i marrëdhënieve - emojiall.com

Ky është Grafiku i Marrëdhënieve Emoji i 🇺🇸 , i cili është rezultat i përpunimit të tekstit përmes një algoritmi rigoroz. Mund të analizojë ngjashmërinë midis dy emoji-ve të ndryshëm në kuptim dhe përdorim, në mënyrë që përdoruesit të kuptojnë më mirë përdorimin e emoji-ve. Për më shumë detaje, ju lutemi shikoni: Grafiku i marrëdhënieve me Emoji
Ky përfundim vjen nga analiza e gjuhës dhe mësimi i makinerive të një kampioni publik prej 812 milionë cicërimash që përmbajnë emoji, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. E drejta e autorit©EmojiTë gjitha. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni

Mbrapa:🇺🇸flamur: SHBA

🇺🇸 Grafiku i marrëdhënieve

EmojiRenditja
🇺🇸 1
↖️ 2
⭐️ 3
4
🔗 5
🏈 6
🥯 7
💵 8
🍩 9
🦅 10
🎮 11
🙃 12
13
💫 14
😕 15
🙄 16
😶 17
🏀 18
👾 19
🎲 20
🆚 21
🆙 22

Imazhi i grafikut të marrëdhënieve të Emoji për 🇺🇸(Versioni i Algoritmit AI)

Grafiku i marrëdhënieve të emoji 🇺🇸, burimi kryesor i të dhënave të algoritmit është nga twitter.Ka 23 emoji të lidhura ngushtë me emoji 🇺🇸, dhe tre të parët janë 🗽,🦅,🇲🇺, që do të thotë se përdoruesve u pëlqen t'i përdorin ato së bashku ose t'i përdorin në të njëjtën mënyrë.

🇺🇸 (flag: United States) Relation Chart - emojiall.com

Ky është Grafiku i Marrëdhënieve Emoji i 🇺🇸 , i cili është rezultat i përpunimit të tekstit përmes një algoritmi rigoroz. Mund të analizojë ngjashmërinë midis dy emoji-ve të ndryshëm në kuptim dhe përdorim, në mënyrë që përdoruesit të kuptojnë më mirë përdorimin e emoji-ve. Për më shumë detaje, ju lutemi shikoni: Grafiku i marrëdhënieve me Emoji
Ky përfundim vjen nga analiza e gjuhës dhe mësimi i makinerive të një kampioni publik prej 812 milionë cicërimash që përmbajnë emoji, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. E drejta e autorit©EmojiTë gjitha. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni

Grafiku aktual i marrëdhënieve të algoritmit të AI të emoji 🇺🇸 bazohet në të dhënat Anglisht sepse nuk ka të dhëna të mjaftueshme Shqip të disponueshme.

Mbrapa:🇺🇸flamur: SHBA

🇺🇸 Grafiku i marrëdhënieve

Emoji
  • Ato emoji kuptimi dhe përdorimi i të cilëve janë të ngjashëm me atë të 🇺🇸 në Twitter. Ato përdoren shpesh edhe së bashku me 🇺🇸.
Renditja Forca e Marrëdhënies
  • Tregon ngjashmërinë midis emoji-ve të mëposhtëm dhe 🇺🇸 në kuptim dhe përdorim, sa më e lartë të jetë vlera, aq më e lartë është ngjashmëria.
🇺🇲 1

100

🗽 2

56

🦅 3

41

🇲🇺 4

36

🇷🇺 5

23

👇🏼 6

17

🇬🇧 7

15

🏛 8

15

👇 9

12

⁉️ 10

12

🇸🇾 11

11

🇨🇦 12

10

🤬 13

9

🚨 14

9

🙋🏻 15

8

👊🏻 16

7

🇮🇱 17

5

✊🏾 18

5

👇🏻 19

4

20

2

🇸🇨 21

1

🗳️ 22

1

👆🏻 23

1