Imazhi i grafikut të marrëdhënieve të Emoji për 🇻🇬(Versioni gjithëpërfshirës i algoritmit)

Grafiku i marrëdhënieve (versioni gjithëpërfshirës) i emoji 🇻🇬, burimet e të dhënave të algoritmit janë kryesisht nga emojiall, twitter, etj.Ka 22 emoji të lidhura ngushtë me emoji 🇻🇬, dhe tre të parët janë ☎,🔗,🛫, që do të thotë se përdoruesve u pëlqen t'i përdorin ato së bashku ose t'i përdorin në të njëjtën mënyrë.

🇻🇬 (flamur: Ishujt e Virgjër Britanikë) Grafiku i marrëdhënieve - emojiall.com

Ky është Grafiku i Marrëdhënieve Emoji i 🇻🇬 , i cili është rezultat i përpunimit të tekstit përmes një algoritmi rigoroz. Mund të analizojë ngjashmërinë midis dy emoji-ve të ndryshëm në kuptim dhe përdorim, në mënyrë që përdoruesit të kuptojnë më mirë përdorimin e emoji-ve. Për më shumë detaje, ju lutemi shikoni: Grafiku i marrëdhënieve me Emoji
Ky përfundim vjen nga analiza e gjuhës dhe mësimi i makinerive të një kampioni publik prej 812 milionë cicërimash që përmbajnë emoji, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. E drejta e autorit©EmojiTë gjitha. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni

Mbrapa:🇻🇬flamur: Ishujt e Virgjër Britanikë

🇻🇬 Grafiku i marrëdhënieve

EmojiRenditja
🇻🇬 1
2
🔗 3
🛫 4
🏝 5
🏖 6
🏦 7
💹 8
🏡 9
🏘 10
🤙 11
12
📋 13
📧 14
🧶 15
💈 16
🧔 17
🤓 18
📊 19
📱 20
🤞 21
🤟 22

Imazhi i grafikut të marrëdhënieve të Emoji për 🇻🇬(Versioni i Algoritmit AI)

Grafiku i marrëdhënieve të emoji 🇻🇬, burimi kryesor i të dhënave të algoritmit është nga twitter.Ka 12 emoji të lidhura ngushtë me emoji 🇻🇬, dhe tre të parët janë 🇦🇮,🇧🇲,🇮🇴, që do të thotë se përdoruesve u pëlqen t'i përdorin ato së bashku ose t'i përdorin në të njëjtën mënyrë.

🇻🇬 (flag: British Virgin Islands) Relation Chart - emojiall.com
Rajonet e gjuhëve të tjera
Metoda e shkarkimeve/Kopje Lidhje

Ky është Grafiku i Marrëdhënieve Emoji i 🇻🇬 , i cili është rezultat i përpunimit të tekstit përmes një algoritmi rigoroz. Mund të analizojë ngjashmërinë midis dy emoji-ve të ndryshëm në kuptim dhe përdorim, në mënyrë që përdoruesit të kuptojnë më mirë përdorimin e emoji-ve. Për më shumë detaje, ju lutemi shikoni: Grafiku i marrëdhënieve me Emoji
Ky përfundim vjen nga analiza e gjuhës dhe mësimi i makinerive të një kampioni publik prej 812 milionë cicërimash që përmbajnë emoji, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. E drejta e autorit©EmojiTë gjitha. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni

Grafiku aktual i marrëdhënieve të algoritmit të AI të emoji 🇻🇬 bazohet në të dhënat Anglisht sepse nuk ka të dhëna të mjaftueshme Shqip të disponueshme.

Mbrapa:🇻🇬flamur: Ishujt e Virgjër Britanikë

🇻🇬 Grafiku i marrëdhënieve

Emoji
  • Ato emoji kuptimi dhe përdorimi i të cilëve janë të ngjashëm me atë të 🇻🇬 në Twitter. Ato përdoren shpesh edhe së bashku me 🇻🇬.
Renditja Forca e Marrëdhënies
  • Tregon ngjashmërinë midis emoji-ve të mëposhtëm dhe 🇻🇬 në kuptim dhe përdorim, sa më e lartë të jetë vlera, aq më e lartë është ngjashmëria.
🇻🇮 1

100

🇦🇮 2

100

🇧🇲 3

96

🇮🇴 4

70

🇧🇿 5

49

🇬🇹 6

44

🇧🇸 7

36

🇰🇾 8

34

🇰🇳 9

33

🇨🇷 10

10

🇬🇩 11

7

🇹🇨 12

1