Imazhi i grafikut të marrëdhënieve të Emoji për 🇾(Versioni gjithëpërfshirës i algoritmit)

Grafiku i marrëdhënieve (versioni gjithëpërfshirës) i emoji 🇾, burimet e të dhënave të algoritmit janë kryesisht nga emojiall, twitter, etj.Ka 22 emoji të lidhura ngushtë me emoji 🇾, dhe tre të parët janë 🇧🇾,🇨🇾,🇬🇾, që do të thotë se përdoruesve u pëlqen t'i përdorin ato së bashku ose t'i përdorin në të njëjtën mënyrë.

🇾 (shkronja simbolike e treguesit rajonal y) Grafiku i marrëdhënieve - emojiall.com

Ky është Grafiku i Marrëdhënieve Emoji i 🇾 , i cili është rezultat i përpunimit të tekstit përmes një algoritmi rigoroz. Mund të analizojë ngjashmërinë midis dy emoji-ve të ndryshëm në kuptim dhe përdorim, në mënyrë që përdoruesit të kuptojnë më mirë përdorimin e emoji-ve. Për më shumë detaje, ju lutemi shikoni: Grafiku i marrëdhënieve me Emoji
Ky përfundim vjen nga analiza e gjuhës dhe mësimi i makinerive të një kampioni publik prej 812 milionë cicërimash që përmbajnë emoji, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. E drejta e autorit©EmojiTë gjitha. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni

Mbrapa:🇾shkronja simbolike e treguesit rajonal y

🇾 Grafiku i marrëdhënieve

EmojiRenditja
🇾 1
🇧🇾 2
🇨🇾 3
🇬🇾 4
🇰🇾 5
🇱🇾 6
🇲🇾 7
🇵🇾 8
🇸🇾 9
🇺🇾 10
🤯 11
🌏 12
🇨🇳 13
💃 14
🌐 15
👨 16
17
🥢 18
🥟 19
😲 20
😱 21
😮 22

Imazhi i grafikut të marrëdhënieve të Emoji për 🇾(Versioni i Algoritmit AI)

Grafiku i marrëdhënieve të emoji 🇾, burimi kryesor i të dhënave të algoritmit është nga twitter.Ka 11 emoji të lidhura ngushtë me emoji 🇾, dhe tre të parët janë 🇾🇪,🇰🇼,🇵🇭, që do të thotë se përdoruesve u pëlqen t'i përdorin ato së bashku ose t'i përdorin në të njëjtën mënyrë.

🇾 (regional indicator symbol letter y) Relation Chart - emojiall.com
Rajonet e gjuhëve të tjera
Metoda e shkarkimeve/Kopje Lidhje

Ky është Grafiku i Marrëdhënieve Emoji i 🇾 , i cili është rezultat i përpunimit të tekstit përmes një algoritmi rigoroz. Mund të analizojë ngjashmërinë midis dy emoji-ve të ndryshëm në kuptim dhe përdorim, në mënyrë që përdoruesit të kuptojnë më mirë përdorimin e emoji-ve. Për më shumë detaje, ju lutemi shikoni: Grafiku i marrëdhënieve me Emoji
Ky përfundim vjen nga analiza e gjuhës dhe mësimi i makinerive të një kampioni publik prej 812 milionë cicërimash që përmbajnë emoji, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. E drejta e autorit©EmojiTë gjitha. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni

Grafiku aktual i marrëdhënieve të algoritmit të AI të emoji 🇾 bazohet në të dhënat Anglisht sepse nuk ka të dhëna të mjaftueshme Shqip të disponueshme.

Mbrapa:🇾shkronja simbolike e treguesit rajonal y

🇾 Grafiku i marrëdhënieve

Emoji
  • Ato emoji kuptimi dhe përdorimi i të cilëve janë të ngjashëm me atë të 🇾 në Twitter. Ato përdoren shpesh edhe së bashku me 🇾.
Renditja Forca e Marrëdhënies
  • Tregon ngjashmërinë midis emoji-ve të mëposhtëm dhe 🇾 në kuptim dhe përdorim, sa më e lartë të jetë vlera, aq më e lartë është ngjashmëria.
🇲🇾 1

100

🇾🇪 2

24

🇰🇼 3

16

🇵🇭 4

15

🇮🇷 5

13

🇸🇴 6

13

🇮🇶 7

13

🇮🇩 8

12

🇦🇫 9

11

🇸🇬 10

3

🇸🇾 11

1