Imazhi i grafikut të marrëdhënieve të Emoji për 🌦️(Versioni gjithëpërfshirës i algoritmit)

Grafiku i marrëdhënieve (versioni gjithëpërfshirës) i emoji 🌦️, burimet e të dhënave të algoritmit janë kryesisht nga emojiall, twitter, etj.Ka 22 emoji të lidhura ngushtë me emoji 🌦️, dhe tre të parët janë ☀️,☁️,💧, që do të thotë se përdoruesve u pëlqen t'i përdorin ato së bashku ose t'i përdorin në të njëjtën mënyrë.

🌦️ (diell pas reve me shi) Grafiku i marrëdhënieve - emojiall.com

Ky është Grafiku i Marrëdhënieve Emoji i 🌦️ , i cili është rezultat i përpunimit të tekstit përmes një algoritmi rigoroz. Mund të analizojë ngjashmërinë midis dy emoji-ve të ndryshëm në kuptim dhe përdorim, në mënyrë që përdoruesit të kuptojnë më mirë përdorimin e emoji-ve. Për më shumë detaje, ju lutemi shikoni: Grafiku i marrëdhënieve me Emoji
Ky përfundim vjen nga analiza e gjuhës dhe mësimi i makinerive të një kampioni publik prej 812 milionë cicërimash që përmbajnë emoji, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. E drejta e autorit©EmojiTë gjitha. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni

Mbrapa:🌦️diell pas reve me shi

🌦️ Grafiku i marrëdhënieve

EmojiRenditja
🌦️ 1
☀️ 2
☁️ 3
💧 4
🌩 5
🌧 6
7
🌨 8
🌪 9
🌫 10
🔥 11
☹️ 12
🌀 13
🌁 14
🙁 15
😢 16
😞 17
😵 18
🧬 19
💥 20
🌞 21
⛰️ 22

Imazhi i grafikut të marrëdhënieve të Emoji për 🌦️(Versioni i Algoritmit AI)

Grafiku i marrëdhënieve të emoji 🌦️, burimi kryesor i të dhënave të algoritmit është nga twitter.Ka 23 emoji të lidhura ngushtë me emoji 🌦️, dhe tre të parët janë 🌧,☔,⛈️, që do të thotë se përdoruesve u pëlqen t'i përdorin ato së bashku ose t'i përdorin në të njëjtën mënyrë.

🌦️ (sun behind rain cloud) Relation Chart - emojiall.com

Ky është Grafiku i Marrëdhënieve Emoji i 🌦️ , i cili është rezultat i përpunimit të tekstit përmes një algoritmi rigoroz. Mund të analizojë ngjashmërinë midis dy emoji-ve të ndryshëm në kuptim dhe përdorim, në mënyrë që përdoruesit të kuptojnë më mirë përdorimin e emoji-ve. Për më shumë detaje, ju lutemi shikoni: Grafiku i marrëdhënieve me Emoji
Ky përfundim vjen nga analiza e gjuhës dhe mësimi i makinerive të një kampioni publik prej 812 milionë cicërimash që përmbajnë emoji, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. E drejta e autorit©EmojiTë gjitha. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni

Grafiku aktual i marrëdhënieve të algoritmit të AI të emoji 🌦️ bazohet në të dhënat Anglisht sepse nuk ka të dhëna të mjaftueshme Shqip të disponueshme.

Mbrapa:🌦️diell pas reve me shi

🌦️ Grafiku i marrëdhënieve

Emoji
  • Ato emoji kuptimi dhe përdorimi i të cilëve janë të ngjashëm me atë të 🌦️ në Twitter. Ato përdoren shpesh edhe së bashku me 🌦️.
Renditja Forca e Marrëdhënies
  • Tregon ngjashmërinë midis emoji-ve të mëposhtëm dhe 🌦️ në kuptim dhe përdorim, sa më e lartë të jetë vlera, aq më e lartë është ngjashmëria.
🌦 1

100

🌧 2

81

3

56

⛈️ 4

48

5

40

🌨️ 6

37

🌂 7

36

🌥 8

29

🌬️ 9

28

🌩️ 10

17

🌡 11

16

🌤️ 12

14

☂️ 13

11

🚶 14

4

🔚 15

4

🙄 16

3

‼︎ 17

3

🤢 18

1

🤮 19

1

🙇‍♀️ 20

1

▪︎ 21

1

🙁 22

1

🏋️‍♀ 23

1