Imazhi i grafikut të marrëdhënieve të Emoji për 🌬️(Versioni gjithëpërfshirës i algoritmit)

Grafiku i marrëdhënieve (versioni gjithëpërfshirës) i emoji 🌬️, burimet e të dhënave të algoritmit janë kryesisht nga emojiall, twitter, etj.Ka 22 emoji të lidhura ngushtë me emoji 🌬️, dhe tre të parët janë ☁️,🌫,💨, që do të thotë se përdoruesve u pëlqen t'i përdorin ato së bashku ose t'i përdorin në të njëjtën mënyrë.

🌬️ (fytyrë në erë) Grafiku i marrëdhënieve - emojiall.com

Ky është Grafiku i Marrëdhënieve Emoji i 🌬️ , i cili është rezultat i përpunimit të tekstit përmes një algoritmi rigoroz. Mund të analizojë ngjashmërinë midis dy emoji-ve të ndryshëm në kuptim dhe përdorim, në mënyrë që përdoruesit të kuptojnë më mirë përdorimin e emoji-ve. Për më shumë detaje, ju lutemi shikoni: Grafiku i marrëdhënieve me Emoji
Ky përfundim vjen nga analiza e gjuhës dhe mësimi i makinerive të një kampioni publik prej 812 milionë cicërimash që përmbajnë emoji, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. E drejta e autorit©EmojiTë gjitha. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni

Mbrapa:🌬️fytyrë në erë

🌬️ Grafiku i marrëdhënieve

EmojiRenditja
🌬️ 1
☁️ 2
🌫 3
💨 4
👼 5
🌪 6
🌀 7
🕊 8
🌁 9
😁 10
☹️ 11
🌉 12
🏙 13
🌆 14
15
🌙 16
🌃 17
18
🚇 19
🙁 20
😢 21
😞 22

Imazhi i grafikut të marrëdhënieve të Emoji për 🌬️(Versioni i Algoritmit AI)

Grafiku i marrëdhënieve të emoji 🌬️, burimi kryesor i të dhënave të algoritmit është nga twitter.Ka 23 emoji të lidhura ngushtë me emoji 🌬️, dhe tre të parët janë 🍃,🌦️,💨, që do të thotë se përdoruesve u pëlqen t'i përdorin ato së bashku ose t'i përdorin në të njëjtën mënyrë.

🌬️ (wind face) Relation Chart - emojiall.com

Ky është Grafiku i Marrëdhënieve Emoji i 🌬️ , i cili është rezultat i përpunimit të tekstit përmes një algoritmi rigoroz. Mund të analizojë ngjashmërinë midis dy emoji-ve të ndryshëm në kuptim dhe përdorim, në mënyrë që përdoruesit të kuptojnë më mirë përdorimin e emoji-ve. Për më shumë detaje, ju lutemi shikoni: Grafiku i marrëdhënieve me Emoji
Ky përfundim vjen nga analiza e gjuhës dhe mësimi i makinerive të një kampioni publik prej 812 milionë cicërimash që përmbajnë emoji, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. E drejta e autorit©EmojiTë gjitha. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni

Grafiku aktual i marrëdhënieve të algoritmit të AI të emoji 🌬️ bazohet në të dhënat Anglisht sepse nuk ka të dhëna të mjaftueshme Shqip të disponueshme.

Mbrapa:🌬️fytyrë në erë

🌬️ Grafiku i marrëdhënieve

Emoji
  • Ato emoji kuptimi dhe përdorimi i të cilëve janë të ngjashëm me atë të 🌬️ në Twitter. Ato përdoren shpesh edhe së bashku me 🌬️.
Renditja Forca e Marrëdhënies
  • Tregon ngjashmërinë midis emoji-ve të mëposhtëm dhe 🌬️ në kuptim dhe përdorim, sa më e lartë të jetë vlera, aq më e lartë është ngjashmëria.
🌬 1

100

🍃 2

27

🌦️ 3

25

💨 4

24

🌥️ 5

20

🌧 6

16

🌨️ 7

15

⛈️ 8

9

🌩️ 9

9

🌪️ 10

8

🌡 11

7

🤴🏾 12

6

🚶🏼 13

5

14

5

15

5

📜 16

4

17

4

🌤️ 18

3

19

3

🤭 20

2

21

2

🤸🏼 22

1

🦒 23

1