Imazhi i grafikut të marrëdhënieve të Emoji për 🎅🏾(Versioni gjithëpërfshirës i algoritmit)

Grafiku i marrëdhënieve (versioni gjithëpërfshirës) i emoji 🎅🏾, burimet e të dhënave të algoritmit janë kryesisht nga emojiall, twitter, etj.Ka 22 emoji të lidhura ngushtë me emoji 🎅🏾, dhe tre të parët janë 🎅,🦌,🤶, që do të thotë se përdoruesve u pëlqen t'i përdorin ato së bashku ose t'i përdorin në të njëjtën mënyrë.

🎅🏾 (babagjyshi i krishtlindjes: nuancë lëkure gjysmë e errët) Grafiku i marrëdhënieve - emojiall.com

Ky është Grafiku i Marrëdhënieve Emoji i 🎅🏾 , i cili është rezultat i përpunimit të tekstit përmes një algoritmi rigoroz. Mund të analizojë ngjashmërinë midis dy emoji-ve të ndryshëm në kuptim dhe përdorim, në mënyrë që përdoruesit të kuptojnë më mirë përdorimin e emoji-ve. Për më shumë detaje, ju lutemi shikoni: Grafiku i marrëdhënieve me Emoji
Ky përfundim vjen nga analiza e gjuhës dhe mësimi i makinerive të një kampioni publik prej 812 milionë cicërimash që përmbajnë emoji, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. E drejta e autorit©EmojiTë gjitha. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni

Mbrapa:🎅🏾babagjyshi i krishtlindjes: nuancë lëkure gjysmë e errët

🎅🏾 Grafiku i marrëdhënieve

EmojiRenditja
🎅🏾 1
🎅 2
🦌 3
🤶 4
🎄 5
6
🇦🇺 7
🤎 8
👪 9
🟤 10
🧔 11
🦙 12
🦜 13
🐲 14
🐫 15
🐪 16
🇵🇪 17
⚰️ 18
🐦 19
👄 20
👨 21
👨‍🦱 22

Imazhi i grafikut të marrëdhënieve të Emoji për 🎅🏾(Versioni i Algoritmit AI)

Grafiku i marrëdhënieve të emoji 🎅🏾, burimi kryesor i të dhënave të algoritmit është nga twitter.Ka 10 emoji të lidhura ngushtë me emoji 🎅🏾, dhe tre të parët janë 🤶,🎄,☃, që do të thotë se përdoruesve u pëlqen t'i përdorin ato së bashku ose t'i përdorin në të njëjtën mënyrë.

🎅🏾 (Santa Claus: medium-dark skin tone) Relation Chart - emojiall.com
Rajonet e gjuhëve të tjera
Metoda e shkarkimeve/Kopje Lidhje

Ky është Grafiku i Marrëdhënieve Emoji i 🎅🏾 , i cili është rezultat i përpunimit të tekstit përmes një algoritmi rigoroz. Mund të analizojë ngjashmërinë midis dy emoji-ve të ndryshëm në kuptim dhe përdorim, në mënyrë që përdoruesit të kuptojnë më mirë përdorimin e emoji-ve. Për më shumë detaje, ju lutemi shikoni: Grafiku i marrëdhënieve me Emoji
Ky përfundim vjen nga analiza e gjuhës dhe mësimi i makinerive të një kampioni publik prej 812 milionë cicërimash që përmbajnë emoji, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. E drejta e autorit©EmojiTë gjitha. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni

Grafiku aktual i marrëdhënieve të algoritmit të AI të emoji 🎅🏾 bazohet në të dhënat Anglisht sepse nuk ka të dhëna të mjaftueshme Shqip të disponueshme.

Mbrapa:🎅🏾babagjyshi i krishtlindjes: nuancë lëkure gjysmë e errët

🎅🏾 Grafiku i marrëdhënieve

Emoji
  • Ato emoji kuptimi dhe përdorimi i të cilëve janë të ngjashëm me atë të 🎅🏾 në Twitter. Ato përdoren shpesh edhe së bashku me 🎅🏾.
Renditja Forca e Marrëdhënies
  • Tregon ngjashmërinë midis emoji-ve të mëposhtëm dhe 🎅🏾 në kuptim dhe përdorim, sa më e lartë të jetë vlera, aq më e lartë është ngjashmëria.
🎅 1

100

🤶 2

93

🎄 3

78

4

59

🎅🏼 5

36

🎅🏽 6

35

🤶🏻 7

33

🎅🏻 8

17

🌲 9

5

⛄️ 10

1