Imazhi i grafikut të marrëdhënieve të Emoji për 🎣(Versioni gjithëpërfshirës i algoritmit)

Grafiku i marrëdhënieve (versioni gjithëpërfshirës) i emoji 🎣, burimet e të dhënave të algoritmit janë kryesisht nga emojiall, twitter, etj.Ka 22 emoji të lidhura ngushtë me emoji 🎣, dhe tre të parët janë 🐟,🌊,🐡, që do të thotë se përdoruesve u pëlqen t'i përdorin ato së bashku ose t'i përdorin në të njëjtën mënyrë.

🎣 (grep) Grafiku i marrëdhënieve - emojiall.com

Ky është Grafiku i Marrëdhënieve Emoji i 🎣 , i cili është rezultat i përpunimit të tekstit përmes një algoritmi rigoroz. Mund të analizojë ngjashmërinë midis dy emoji-ve të ndryshëm në kuptim dhe përdorim, në mënyrë që përdoruesit të kuptojnë më mirë përdorimin e emoji-ve. Për më shumë detaje, ju lutemi shikoni: Grafiku i marrëdhënieve me Emoji
Ky përfundim vjen nga analiza e gjuhës dhe mësimi i makinerive të një kampioni publik prej 812 milionë cicërimash që përmbajnë emoji, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. E drejta e autorit©EmojiTë gjitha. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni

Mbrapa:🎣grep

🎣 Grafiku i marrëdhënieve

EmojiRenditja
🎣 1
🐟 2
🌊 3
🐡 4
🦈 5
🐠 6
🐬 7
🐋 8
🍥 9
🍤 10
🏊 11
🧭 12
🏄 13
💨 14
15
🏕 16
🌎 17
18
🌬 19
🏊‍♀ 20
🏃‍♀️ 21
22

Imazhi i grafikut të marrëdhënieve të Emoji për 🎣(Versioni i Algoritmit AI)

Grafiku i marrëdhënieve të emoji 🎣, burimi kryesor i të dhënave të algoritmit është nga twitter.Ka 23 emoji të lidhura ngushtë me emoji 🎣, dhe tre të parët janë 🐡,🐠,🦈, që do të thotë se përdoruesve u pëlqen t'i përdorin ato së bashku ose t'i përdorin në të njëjtën mënyrë.

🎣 (fishing pole) Relation Chart - emojiall.com

Ky është Grafiku i Marrëdhënieve Emoji i 🎣 , i cili është rezultat i përpunimit të tekstit përmes një algoritmi rigoroz. Mund të analizojë ngjashmërinë midis dy emoji-ve të ndryshëm në kuptim dhe përdorim, në mënyrë që përdoruesit të kuptojnë më mirë përdorimin e emoji-ve. Për më shumë detaje, ju lutemi shikoni: Grafiku i marrëdhënieve me Emoji
Ky përfundim vjen nga analiza e gjuhës dhe mësimi i makinerive të një kampioni publik prej 812 milionë cicërimash që përmbajnë emoji, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. E drejta e autorit©EmojiTë gjitha. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni

Grafiku aktual i marrëdhënieve të algoritmit të AI të emoji 🎣 bazohet në të dhënat Anglisht sepse nuk ka të dhëna të mjaftueshme Shqip të disponueshme.

Mbrapa:🎣grep

🎣 Grafiku i marrëdhënieve

Emoji
  • Ato emoji kuptimi dhe përdorimi i të cilëve janë të ngjashëm me atë të 🎣 në Twitter. Ato përdoren shpesh edhe së bashku me 🎣.
Renditja Forca e Marrëdhënies
  • Tregon ngjashmërinë midis emoji-ve të mëposhtëm dhe 🎣 në kuptim dhe përdorim, sa më e lartë të jetë vlera, aq më e lartë është ngjashmëria.
🐟 1

100

🐡 2

75

🐠 3

54

🦈 4

34

🦐 5

30

🦀 6

29

🛶 7

27

🦞 8

25

🐙 9

20

🦑 10

16

👩‍🌾 11

12

🚯 12

11

🎏 13

9

🐋 14

7

🚣 15

6

🦟 16

5

🚤 17

5

🏓 18

5

🐜 19

4

🏹 20

3

🇨🇿 21

1

👋🏾 22

1

🥄 23

1