Imazhi i grafikut të marrëdhënieve të Emoji për 🏃🏼‍♀(Versioni gjithëpërfshirës i algoritmit)

Grafiku i marrëdhënieve (versioni gjithëpërfshirës) i emoji 🏃🏼‍♀, burimet e të dhënave të algoritmit janë kryesisht nga emojiall, twitter, etj.Ka 22 emoji të lidhura ngushtë me emoji 🏃🏼‍♀, dhe tre të parët janë 🏃,♀,🏃🏻‍♀, që do të thotë se përdoruesve u pëlqen t'i përdorin ato së bashku ose t'i përdorin në të njëjtën mënyrë.

🏃🏼‍♀ (grua që vrapon: nuancë lëkure gjysmë e çelët) Grafiku i marrëdhënieve - emojiall.com

Ky është Grafiku i Marrëdhënieve Emoji i 🏃🏼‍♀ , i cili është rezultat i përpunimit të tekstit përmes një algoritmi rigoroz. Mund të analizojë ngjashmërinë midis dy emoji-ve të ndryshëm në kuptim dhe përdorim, në mënyrë që përdoruesit të kuptojnë më mirë përdorimin e emoji-ve. Për më shumë detaje, ju lutemi shikoni: Grafiku i marrëdhënieve me Emoji
Ky përfundim vjen nga analiza e gjuhës dhe mësimi i makinerive të një kampioni publik prej 812 milionë cicërimash që përmbajnë emoji, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. E drejta e autorit©EmojiTë gjitha. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni

Mbrapa:🏃🏼‍♀grua që vrapon: nuancë lëkure gjysmë e çelët

🏃🏼‍♀ Grafiku i marrëdhënieve

EmojiRenditja
🏃🏼‍♀ 1
🏃 2
3
🏃🏻‍♀ 4
🏃‍♀ 5
👟 6
🎽 7
🏅 8
9
💨 10
🏃‍♂ 11
12
13
👩 14
👨 15
👦 16
👴 17
🚹 18
🚺 19
🦿 20
🦵 21
💪 22

Imazhi i grafikut të marrëdhënieve të Emoji për 🏃🏼‍♀(Versioni i Algoritmit AI)

Grafiku i marrëdhënieve të emoji 🏃🏼‍♀, burimi kryesor i të dhënave të algoritmit është nga twitter.Ka 23 emoji të lidhura ngushtë me emoji 🏃🏼‍♀, dhe tre të parët janë 🏃🏼,🏃🏻,🏃‍♂️, që do të thotë se përdoruesve u pëlqen t'i përdorin ato së bashku ose t'i përdorin në të njëjtën mënyrë.

🏃🏼‍♀ (woman running: medium-light skin tone) Relation Chart - emojiall.com
Rajonet e gjuhëve të tjera
Metoda e shkarkimeve/Kopje Lidhje

Ky është Grafiku i Marrëdhënieve Emoji i 🏃🏼‍♀ , i cili është rezultat i përpunimit të tekstit përmes një algoritmi rigoroz. Mund të analizojë ngjashmërinë midis dy emoji-ve të ndryshëm në kuptim dhe përdorim, në mënyrë që përdoruesit të kuptojnë më mirë përdorimin e emoji-ve. Për më shumë detaje, ju lutemi shikoni: Grafiku i marrëdhënieve me Emoji
Ky përfundim vjen nga analiza e gjuhës dhe mësimi i makinerive të një kampioni publik prej 812 milionë cicërimash që përmbajnë emoji, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka rëndësi të lartë referimi akademike. Mirë se vini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. E drejta e autorit©EmojiTë gjitha. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni

Grafiku aktual i marrëdhënieve të algoritmit të AI të emoji 🏃🏼‍♀ bazohet në të dhënat Anglisht sepse nuk ka të dhëna të mjaftueshme Shqip të disponueshme.

Mbrapa:🏃🏼‍♀grua që vrapon: nuancë lëkure gjysmë e çelët

🏃🏼‍♀ Grafiku i marrëdhënieve

Emoji
  • Ato emoji kuptimi dhe përdorimi i të cilëve janë të ngjashëm me atë të 🏃🏼‍♀ në Twitter. Ato përdoren shpesh edhe së bashku me 🏃🏼‍♀.
Renditja Forca e Marrëdhënies
  • Tregon ngjashmërinë midis emoji-ve të mëposhtëm dhe 🏃🏼‍♀ në kuptim dhe përdorim, sa më e lartë të jetë vlera, aq më e lartë është ngjashmëria.
🏃🏼‍♀ 1

100

🏃🏼 2

43

🏃🏻 3

23

🏃‍♂️ 4

22

🏃 5

21

🏃‍♀ 6

19

🏃🏿 7

16

🏃🏻‍♀️ 8

14

🏃🏻‍♂️ 9

11

🏃🏽‍♀ 10

9

🏃🏽 11

7

🏃🏽‍♂️ 12

6

🏃🏾 13

4

🎽 14

3

🏋🏻 15

2

💡 16

2

🏋🏻‍♂ 17

1

🚵 18

1

🤞🏿 19

1

🇹🇬 20

1

☘️ 21

1

🏊‍♂️ 22

1

🌊 23

1