funksion Menuja

Kategoritë

lëkurë-ton

hair-style

gjini

Mendim

Version

Ky është rezultati i analizës së ndjenjës nga të gjitha statistikat e emoji-ve | emojiall.com Pozitiv: 64.23% neutral: 10.75% Negativ: 25.02% 25.02% 10.75% 64.23% Score: 0.392±0.0165 ❤️
Ky është rezultati i analizës së ndjenjës nga të gjitha statistikat e emoji-ve

Analiza e ndjenjës Emoji i referohet klasifikimit të shprehjes emocionale të një emoji. Kjo analizë është nga analiza gjuhësore dhe mësimi makinerik i mostrave publike jo më pak se 50 milion tweet, është një rezultat relativisht i saktë dhe ka një rëndësi të lartë referimi akademike. Mirësevini për të diskutuar, referuar, ripostuar dhe ndarë. Të drejtat e autorit © EmojiAll. Për përdorim komercial, ju lutemi na kontaktoni


Si ta kryejmë analizën e ndjenjave në emoji? Ju mund të kontrolloni postimin tonë në blog këtu: Analiza e ndjenjës së Emoji

Analiza e ndjenjave Hyrje
  • Portokalli: Negativ
  • E verdha: Neutrale
  • E gjelbër: Pozitive
  • Kursori gri: është niveli i besimit, një koncept statistikor.
    Ta themi thjesht, kursori më i afërt është majtas, emocioni i këtij emoji është më negativ. Përkundrazi, sa më afër kursorit është djathtas, aq më emocion pozitiv shprehet nga ky emoji. Dhe sa më i ngushtë është kursori, gjykimi i emocionit është më i saktë.
    Shihni shpjegimin më profesional: wikipedia .

Faqet