Buzëqeshja është një shprehje e gjendjes psikologjike të njeriut. Një buzëqeshje duket se ka një ndikim të favorshëm mbi të tjerët dhe e bën atë të pëlqyeshëm dhe më të afrueshëm.

Kjo është faqja e listave Emoji të nënkategorisë 😄 ballë qeshur. I përket kategorisë kryesore 😂 Buzëqeshje & Emocione. Ju mund të klikoni në lidhjet më poshtë për të parë detajet dhe për të kopjuar Emoji.