Gishtat lart ose një grusht të shtrënguar, të gjithë duhet të fusin gishtat në pëllëmbë.

Kjo është faqja e listave Emoji të nënkategorisë 👍 dorë-gishtat-mbyllur. I përket kategorisë kryesore 👌 Njerëzit & Trupi. Ju mund të klikoni në lidhjet më poshtë për të parë detajet dhe për të kopjuar Emoji.