Kjo nën-kategori përmban Emoji që duhet të përdorin të dy duart, si shtrëngimi i duarve ose duartrokitje. Ejani dhe përdorni ato!

Kjo është faqja e listave Emoji të nënkategorisë 🤝 duart. I përket kategorisë kryesore 👌 Njerëzit & Trupi. Ju mund të klikoni në lidhjet më poshtë për të parë detajet dhe për të kopjuar Emoji.