Shkruaj një letër, bëj një manikyr, bëj disa selfie ... Jeta në të vërtetë është shumë e bukur.

Kjo është faqja e listave Emoji të nënkategorisë ✍️ dorë-prop. I përket kategorisë kryesore 👌 Njerëzit & Trupi. Ju mund të klikoni në lidhjet më poshtë për të parë detajet dhe për të kopjuar Emoji.