Cila krijesë ecën me katër këmbë në mëngjes, dy këmbë në pasdite dhe tre këmbë në mbrëmje? Sigurisht që është një njeri!

Kjo është faqja e listave Emoji të nënkategorisë 👦 person. I përket kategorisë kryesore 👌 Njerëzit & Trupi. Ju mund të klikoni në lidhjet më poshtë për të parë detajet dhe për të kopjuar Emoji.