Gjitari është një kafshë vertebrore me gjak të ngrohtë, e ushqyer me qumësht, si panda, kali, qeni, lopa. Ata zakonisht njihen si kafshë. Jo vetëm njerëzit, por edhe gjitarët janë banorë të tokës.

Kjo është faqja e listave Emoji të nënkategorisë 🐀 kafshëve-gjitar. I përket kategorisë kryesore 🐵 Kafshët & Natyra. Ju mund të klikoni në lidhjet më poshtë për të parë detajet dhe për të kopjuar Emoji.