Zogjtë janë kurrizorë me krahë dhe pendë, dhe ato dalin nga vezët, të tilla si pula, rosa, pata, etj. Jo vetëm njerëzit, por edhe zogjtë janë banorë të tokës.

Kjo është faqja e listave Emoji të nënkategorisë 🐓 kafshëve-zog. I përket kategorisë kryesore 🐵 Kafshët & Natyra. Ju mund të klikoni në lidhjet më poshtë për të parë detajet dhe për të kopjuar Emoji.