Amfibët janë kurrizorë të vegjël që mund të jetojnë të dy në ujë dhe në tokë. Deri më tani, vetëm bretkosa është përfshirë në këtë nën-kategori.

Kjo është faqja e listave Emoji të nënkategorisë 🐸 kafshëve-amfib. I përket kategorisë kryesore 🐵 Kafshët & Natyra. Ju mund të klikoni në lidhjet më poshtë për të parë detajet dhe për të kopjuar Emoji.