Zvarranikët kanë një lëkurë të thatë me luspa dhe zakonisht vendosin vezë me lëvore të butë në tokë, të tilla si breshka, hardhuca, gjarpri, etj. Jo vetëm njerëzit, por edhe zvarranikët janë banorë të tokës.

Kjo është faqja e listave Emoji të nënkategorisë 🐍 kafshëve-zvarranik. I përket kategorisë kryesore 🐵 Kafshët & Natyra. Ju mund të klikoni në lidhjet më poshtë për të parë detajet dhe për të kopjuar Emoji.