Bug është një emër jozyrtar për artropodin dhe moluskun, të tilla si flutura, milingona, kërmilli, etj. Shumica e mete janë shumë të vogla, bëni kujdes që të mos ndërhyni në jetën e tyre.

Kjo është faqja e listave Emoji të nënkategorisë 🐛 Insekt. I përket kategorisë kryesore 🐵 Kafshë dhe Natyrë. Ju mund të klikoni në lidhjet më poshtë për të parë detajet dhe për të kopjuar Emoji.