Frutat mund të hahen të papërpunuara ose të bëhen ëmbëlsira, ato zakonisht kanë shumë fibra, vitaminë C dhe ujë, të tilla si mollë, banane, rrush, limon, luleshtrydhe, etj.

Kjo është faqja e listave Emoji të nënkategorisë 🍅 Frutë. I përket kategorisë kryesore 🍓 Ushqim dhe Pije. Ju mund të klikoni në lidhjet më poshtë për të parë detajet dhe për të kopjuar Emoji.