Koha është gjëja më e vlefshme që një burrë mund të kalojë. Në këtë nën-kategori, ka jo vetëm orë normale që përfaqësojnë kohërat, por gjithashtu kanë orë rëre, orën dhe alarmin antik.

Kjo është faqja e listave Emoji të nënkategorisë ⌚ kohë. I përket kategorisë kryesore 🚌 Udhëtimi & Vendet. Ju mund të klikoni në lidhjet më poshtë për të parë detajet dhe për të kopjuar Emoji.