Veshjet janë sende të veshura në trup, përfshirë veshje, këpucë, kapele, pajisje, etj. Mund të shërbejnë si mbrojtje nga elementet, kafshimet e insekteve dhe copëzat. Ejani dhe vizitoni dyqanin tonë të veshjeve Emoji

Kjo është faqja e listave Emoji të nënkategorisë 👖 veshje. I përket kategorisë kryesore ⌚ Objektet. Ju mund të klikoni në lidhjet më poshtë për të parë detajet dhe për të kopjuar Emoji.