Posta përfshin letra, pako, etj. Kjo nën-kategori përmban Emoji që lidhen me postën. Të hapësh një postë është si të hapësh një dhuratë dhe mund të të presin surpriza.

Kjo është faqja e listave Emoji të nënkategorisë ✉️ postë. I përket kategorisë kryesore ⌚ Objektet. Ju mund të klikoni në lidhjet më poshtë për të parë detajet dhe për të kopjuar Emoji.