funksion Menuja

Kategoritë

lëkurë-ton

hair-style

gjini

Mendim

Version

Shtë më mirë të marrësh shënime sesa të mësosh përmendësh. Laps, stilolaps, laps, këto Emoji që lidhen me shkrimet po presin që ti t'i kopjosh!

Kjo është faqja e listave Emoji të nënkategorisë ✏️ shkrim. I përket kategorisë kryesore ⌚ Objektet. Ju mund të klikoni në lidhjet më poshtë për të parë detajet dhe për të kopjuar Emoji.