Hej, a ju pëlqen shkenca? Ka Emoji të lidhura me shkencën si epruveta, ADN, teleskopi në këtë nën-kategori, ejani t'i kopjoni!

Kjo është faqja e listave Emoji të nënkategorisë 🔭 Shkencë. I përket kategorisë kryesore ⌚ Objekte. Ju mund të klikoni në lidhjet më poshtë për të parë detajet dhe për të kopjuar Emoji.