Ndiheni jo shumë mirë? Shko ne spital! Kjo nën-kategori përfshin Emoji të lidhura me mjekësinë si shiringë, fashë dhe stetoskop.

Kjo është faqja e listave Emoji të nënkategorisë 💊 mjekësor. I përket kategorisë kryesore ⌚ Objektet. Ju mund të klikoni në lidhjet më poshtë për të parë detajet dhe për të kopjuar Emoji.