Muzika është arti i tingullit dhe muzika e bukur mund të sjellë ndjenja të veçanta në zemrat e njerëzve. Kjo nën-kategori përmban Emoji që lidhen me muzikë, të tilla si nota muzikore, kufje, mikrofon, etj.

Kjo është faqja e listave Emoji të nënkategorisë 🎵 muzikë. I përket kategorisë kryesore ⌚ Objektet. Ju mund të klikoni në lidhjet më poshtë për të parë detajet dhe për të kopjuar Emoji.