Shenjat e transportit ndodhen kryesisht në vende publike për të shpjeguar funksionimin e këtij lokacioni. Të tilla si ATM, banjë, simbol i karrocave, etj.

Kjo është faqja e listave Emoji të nënkategorisë 🚻 transport-shenjë. I përket kategorisë kryesore 🛑 Simbole. Ju mund të klikoni në lidhjet më poshtë për të parë detajet dhe për të kopjuar Emoji.