funksion Menuja

Kategoritë

lëkurë-ton

hair-style

gjini

Mendim

Version

Shkruaj një karakter në mes të një qarkore ose katrori për të shprehur kuptimin që lidhet me këtë karakter. Çdo Emoji ka gjuhë dhe përmbajtje të ndryshme. Ejani dhe gjeni Emojitë që ju duhen!

Kjo është faqja e listave Emoji të nënkategorisë 🅰 alphanum. I përket kategorisë kryesore 🛑 Simbole. Ju mund të klikoni në lidhjet më poshtë për të parë detajet dhe për të kopjuar Emoji.