Kjo nën-kategori përmban gjithsej 13 shkronja kyçe si numrat 0 deri në 10, # dhe *. Ejani dhe provoni t'i kopjoni!

Kjo është faqja e listave Emoji të nënkategorisë 0️⃣ keycap. I përket kategorisë kryesore 🛑 Simbole. Ju mund të klikoni në lidhjet më poshtë për të parë detajet dhe për të kopjuar Emoji.