Shkruani një karakter në mes të një qarkore ose katrore për të shprehur kuptimin që lidhet me këtë karakter. Çdo Emoji ka gjuhë dhe përmbajtje të ndryshme. Ejani dhe gjeni Emoji-t që ju nevojiten!

Kjo është faqja e listave Emoji të nënkategorisë 🅰 Alfanumerik. I përket kategorisë kryesore 🛑 Simbole. Ju mund të klikoni në lidhjet më poshtë për të parë detajet dhe për të kopjuar Emoji.